Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Tudom, hogy beraktad a linket, de így teljes a dolog!
FreeSoft Nyrt. rendkívüli tájékoztatója
FreeSoft csoport leányvállalata közbeszerzési pályázat nyerteseként keret megállapodásokat kötött
a Központi Szolgáltatási F7igazgatósággal
Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatokról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt.
leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási
F7igazgatósággal.
A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja a pénz- és t7kepiac szerepl7it,
hogy a Központi Szolgáltatási F7igazgatóság (továbbiakban KSZF) eredményt hirdetett a TED 2009/S
135-197513 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A “Keret megállapodások kötése a
168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz
önként csatlakozó intézmények, Számítógéprendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése -
2009/I (RISC és x86 és tároló)” tárgyában indított közbeszerzési eljárás alapján összesen 20 milliárd Ft +
25% keretösszegre kötött a KSZF keretszerz7dést a nyertesekkel. A nyertes konzorciumok között van a
HUMANsoft Kft. konzorciuma is.
A HUMANsoft Kft konzorcium tagjaként kötött két keretszerz7dést a Központi Szolgáltatási
F7igazgatósággal a következ7 részteljesítésekre.
I. számú részteljesítés: HP gyártmánycsaláddal egyenértékG számítógéprendszerek és
szolgáltatások
Konzorcium: ICT – HUMANsoft - Synergon
Szállítható gyártók: HP
III. számú részteljesítés: Microsoft SUN, SGI, BULL/NEC, FUJITSU gyártmánycsaláddal
egyenértékG számítógéprendszerek és szolgáltatások
Konzorcium: HUMANsoft - ICT – Synergon - FEFO
Szállítható gyártók: SUN, Fujitsu, EMC
Az egyes részteljesítéseknél a konzorcium vezet7 és projekt iroda, az a cég, amelyik az els7 helyen
szerepel, azaz az I.-nél az ICT, az III.-nál pedig a HUMANsoft.
2009.11.05.
FreeSoft Nyrt.
Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal. link
Hát úgy látom van itt játék, valaki olcsón akar vásárolni, amit most leöntött majd később visszaveszi, egy picit megint fel megy majd vissza. A lényeg , kell valakinek, és az átlag ár egyre magasabb.
Nyitás után hogy megindultunk, meg sem állt 2065-ig, azt hittem lesz a forgalom 10 milla fölött, de elfogytak a vevők.
Remélem csak erő gyűjtés megy a következő körre.
Ez előfordult többször is az elmúlt napokban, de bízzunk benne hogy már látják az eladók hogy nem érdemes olcsón eldobni.
Kivétel természetesen ha egy bennfentes szórakozik és leönti gyorsan hogy be tudjon még vásárolni.
Kis forgalomnál többször tettem vételt és azonnal elém álltak.Itt is írtam már példát.
Az is gyanús,ha nincsenek vevők rögtön leöntik.Szerintem azért,hogy itt tartsák az árfolyamot.
Láttam érdekes kötéseket is,ami úgy tűnik mintha valaki magára borítaná a papírokat,hogy azt a látszatot keltse,hogy nagyobb forgalommal esik.1db-os is lefelé adogatja.Ez számomra azt jelenti,hogy elfogytak az eladók és valaki veszi a papírokat.Aki pl.1000db-ot akar venni az így nem manipulál.
Tehát szvsz. érkezett 1 nagyobb vevő.Pakkot nehezen tud itt venni ezért feljebb kell tennie a tétet.
Itt nagyon olcsó a papír mert még mindig a recessziót és veszteséget áraz.Nyerőt és megrendelést majd csak 3000 felett fogja.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace