Ha belegondolsz a T-nek már nagyon nincsen hova mennie mert ha az egy részvényre eső sajáttőke értékét lediszkontálod egy 15%-kal akkor 2400 körüli értéket kapunk és ha a kivezetés valóban megtörténik egy éven belül azért az sem rossz pénz ugye de ennél kisebbre nem tudom miért menne a rés, legfeljebb ha nem 2700-et hanem 2900-at ér, de ez majd elválik a közgyűlésen. Sokkal nagyobb kérdés számomra hogy miért maradt ekkora távolság az OE-vel szemben (kb stabilan 1800on kellene állnia), továbbá tényleg nem vágom hogy miért volt ilyen ritkán rakva az eladói oldal a tépés után látszott közvetlen aztán ezrével jöttek a tételek. Azt hiszem hogy az a lefelé 10% a T-ben elég idegessé tette az embereket vagy tudom is én. Miután kicsit stabilizálódni látszódott a papir,az eladók beálltak 1650 fölé sorba párszázas pakkokkal majd miután nem kapdostak érte napvégéig lejöttek 1600ig szintén viszonylag sok papirral, szóval van itt még elvenni való bőven. A T pedig egyszerűen üres. A T vevők maximum 2300ig hajlandóak beállni hátha leesik valami még, de nagy pakkokkal nem hiszem hogy beállnának. A mai nap amugy igen érdekes volt mert szerintem valaki tudatosan verte fel az árat hogy OE-től szabaduljon viszont azzal nem hiszem hogy tisztában volt hogy ezáltal meglátjuk a T könyv végét is egyben illetve annak aki gyűjtögeti feltűnhetett hogy 500db-bal leküldheti -17%-ba amivel kiugraszt egy rakás OE-est a bokorból igy azokért mostmár nem kell olimposzi magasságokba emelkednie, jönnek azok maguktól is ha látják hogy milyen törékeny is ez az emelkedés. Ez természetesen csak szvsz, kiváncsian várom a folytatást de azt hiszem az emelkedéssel még várni kell egy kicsit,sokan idegeskednek hogy ez a cikk biztos kamu volt meg minden,hagy dobálják csak el. További jó gyűjtögetést! jo ejszakát
FORRÁS OE
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok