Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
NINCS MENEKVÉS 2018. NOVEMBER 28. SZERDA | 09:00 | SZŐCS GÁBOR (SOCRATES)Bár az évből még egy hónap hátra van, de ha „most fújnák le a mérkőzést”, akkor az elmúlt 120 évet nézve, rekord számban lennének, akik csalódottan hagyják el a pályát. A Deutsche Bank elemzése szerint ugyanis 1901 óta nem volt olyan esztendő, mint az idei, amikor is az eszközosztályok 90 százaléka okozott veszteséget a befektetők számára (dollárban). A bank elemzői 70 eszközosztály múltbeli teljesítményét vették górcső alá: fejlett, fejlődő részvénypiacokét, államkötvényekét, vállalati kötvényekét, devizákét, nyersanyagokét, nemesfémekét, kriptodevizákét, műkincsekét stb. https://alapblog.hu/nincs-menekves/
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.