persze nyeröben,de ez nem biztos,hogy holnap is az lesz.azért még böven benne vagyunk a válságban igy nem lehet tudni mit hoz a holnap,láthattuk,hogy tudtak esni a papirok ott mindenki azt hitte már olcso azt másnap még olcsobb lett. persze ezzel most épp azt erösitem,hogy holnap miért ne lehetne még drágább,de nem ezt akartam mondani:-)
Azért a bacnak van honnan feljönnie,nem kicsit esett.
Egyébként igazad van,de tudod ebben az országban mindenki egyik naprol a másikra akar meggazdagodni:-)
Ha majdnem az alján vettél már nyerőben vagy .Nem értem ezt a nagy sopánkodást szinte minden kitől ,hogy jaj lehet ,hogy drágán vettem .Harmad áron vannak a papiruszok ! Meg ha mindenki lejebb akar venni nem is megy fel soha . Ha megnézed , most az USA bankok CITI-BAC 17% körüli + -ban vannak, amelyek a leggyengébbek közé tartoznak .Az a baj , hogy nálunk kevés a lé a piacon ha jön egy kis külföldi friss pénz minden elszállhat pillanatok alatt . Akkor meg azért nem veszünk mert már drága és az orrunk előtt megy még 20-30% ot .Ezt csak azért írtam le mert előre sosem tudhatod mikor jó egy beszálló .
ez igy igaz ha csak nem veszed vissza miután láod,hogy nem esik:-)
mindenesetre vettem ma pár datrabot majdnem az alján,lehet várni kelett volna még pár napot.
ilyenkor szidom magam:-)
mert ugye ha tegnap amikor irtam,hogy 670megfogja eladom az biztos nyerö,most meg már 30ft-tal kevesebb és még mehet le.
van amikor jo lenne a ki be ugrálás:-)
Mig az otp tobb mint duplazodott az FHB lemaradt. Lesz itt meg nagy elmozdulás felfele csak türelmesnek kell lenni 1 szerre minden kis paper nem mehet.
FHB:Most vedd!