egyrészt nem hiszem , hogy átkötés, sokkal inkább egyik kézből a másik kezébe adogatja. Szerintem az önkötésekkel fel vagy lehúzott átlagárfolyam szerintem nem számítana bele a súlyozott forgalomba. Ha meg csinálna egy darab 200k-s kötést, akkor azt a felügyelet megnézné esetleg utólag, hogy milyen kötés volt és kiderítenék, hogy az nem is valódi kötés volt, csak "önkötés". Ha viszont elkötöget 3-5k részvényeket két különböző név alatt, akkor a kutya nem fogja kivizsgálni, hogy az valós forgalom volt-e vagy sem...
Igen, valószínűleg erről van szó, de akkor miért szórakozik 2-3k pakokkal? Bárki elhiszi, hogy ez valós piaci forgalom??? Miért nem köti át egyben. Ez esetben még új vevőnek is lehetne hinni és megugraszthatná a karbantartót is:-)
A 90%ot jelenteniük kéne, nem? Azaz, ha eddig nem jelentették, akkor valszeg a múlt hétvégéig tartó forgalmat nem ők generálták. Így meg nem valószinű sztem, h épp most vennének, ezen az árszinten. Meg ahogy nézem, lölökéék szeretik feltornászni az árat a cég jó értékeltségéhez. Erre itt a legjobb a klina a kis közkéz miatt.
Azért vigyázni. Nehogy jöjjön egy felfüggesztés bejelentés miatt... Hogy megvan a 90 százalék és a kiszorítási ár 600 alatti. Sajnos el tudom képzelni.
FHB:Most vedd!