Tombolnak a piacok! Fhb kitört ! Csak nehogy limetes emelkedés legyen a vége..... Öszintén mondom,nehezen tudom elképzelni én is ,de bármi elképzelhető.....
A takarékoknál az fhb magos árfolyama , vagyon gyarapodást eredményez az év végi zárásban, csak egy irány van, felfelé.Úgy mint a lőrinc papíroknál a magos árfolyam, vagyon gyarapodást eredményez,a bonyolult kereszt tulajdonlás által.Nagy türelem mindenkinek, mindenért meg kell szenvedni!
Nem is nagyon törték magukat. 533 vicc volt, egy pillanatig nem gondolkodtam rajta. Sztem B tervet találták ki, üzemeltetni fogják a bankot, mindig jó az a családban.
hát igen,ha beragadtál és ezt a kemény időszakot át éltétek,teljesen felesleges dobni. én azt mondom,hogy nem tudták megszerezni a 90 % ot,a papír emelkedésre van ítélve.
Itt ülök már 2-3 éve benne, most már kivarom mi lesz. Átéltem a speder korszakot, aztán a leszámolást, majd a kivezetesi mizeriat, engem nem ráznak ki 900-1000 alatt. Ez jár nekem. És most biztató jelek is vannak.
Igazából akkor erős a részvény, ha szépen lassan emelkedik, visszatesztekkel, ami megerősíti az emelkedést!Nyugi, ha eddig kibírtuk, ez már a díszpáholy.)))
Azt nem értem, kinek áll érdekében 710-ről párszázas kötésekkel lemenni 69x-re, és ott 5000-essével önteni? A remegők már 650nél kiszálltak, a keménymag meg +-10forinton nem fog kiakadni, mert már látott olyat nemegyszer... 14:30 óta beöntöttek vagy 50k-t 700 alá, de minek?
FHB:Most vedd!