Én nagyon,de nagyon örülnék neki,ha most nem adná,csak nem adok rá esélyt.:o(
Viktor is adja (MNV) és az előzetes terveknek megfelelően ML is köteles lesz odaadni "nemzeti érdekből".
:o(
meglátjuk mi lesz. a kbc is 90%-ot ír...de ha folyamatosan beszaratjuk egymást jobb nem lesz. én azt is simán eltudom képzelni, h megnézték a fórumot itt volt a sok károgó és azért lett szar ajánlat, dolgoztam elég magas pozicióban, olvassak a kommenteket meg minden szart bocsánat ezek az emberek akik döntenek a fejünk fölött. ez vicces kicsit, de így van, meg hasracsapásszerűen működnek dolgok...
A "legfrissebb" 5% feletti tulajdonosi felsorolás most nézem,hogy 2017.március 31-i állapotot tükröz (ML áprilisi tranzakciójának megemlítésével). Tehát már áprilisban is vásárolgathattak a strómanjaik.
Szerintem sem vehetik,de stróman útján igen.
Nekem nagyon olyan érzésem van,hogy azért nincs már forgalom,mert nagyon ott vannak már a 90% közelében. Májusban is veszegethették a strómanjaik.
sztem nem kell beszarni. mert ha nem lesz nyrt lesz zrt, és kibocsátanak új rv-t és ott kapsz újat. zalakerámiánál is így volt, ott meg adnak +20%-ot csak eltűnj...
"torlik a rv-det es helyette ujat bocsatanak ki."
Esetleg maguknak, de nem neked. Te egy Zrt.-ben biztosan nem leszel tulaj. Annak ügyeihez se neked se más kisbüffencsnek köze nem lesz már, nem hiába van a kiszorítás és a tőzsdei kivezetés.
"torlik a rv-det es helyette ujat bocsatanak ki."
Esetleg maguknak, de nem neked. Te egy Zrt.-ben biztosan nem leszel tulaj. Abban ügyeihez se neked se más kisbüffencsnek köze nem lesz már, nem hiába van a kiszorítás és a tőzsdei kivezetés.
FHB:Most vedd!