Ez így van . Amitől én nagyon félek,hogy az ajánlatban a +3 hónapot beírták a 90%-os kiszorításhoz.Ez milyen gusztustalan,hogy lezárul a 35 napos ajánlati időszak és még adnak maguknak 3 hónapot a további porszívózásra.
:o(
Nagyon le van itt zsírozva előre minden.Már csak nevetnek rajtunk a szarháziak.
:o(
Ha 90% felett lesznek és élnek a kiszorítással, akkor kénytelen leszel eladni nekik a részvényed, vagy különben törlik. De ekkor sem maradsz hoppon, mivel az ellenértékét megkapod a kiszorítási árfolyamon.
Ilyet nem olvastam. Sot valahol irva volt ebben a forumban hogyha 90% folott lennenek es nem fogadott el az ajanlatukat, akkor torlik a rv-det es helyette ujat bocsatanak ki. Lehet hogy nem igy van nem tudom de elhangzott
Vegig olvastam. Nekem az jon le, hogyha nem fogadod el az 533-at az elso korben vagyis az ajanlat kezdo napja es az azt kovetkezo 35 napon belul, akkor ha megvan nekik a 90% az ajanlat idoszak vegen + 3 honap, akkor kiszoritanak es ha szabadulni akarsz tole akkor eladod nekik. Ez esetben ok keresnek meg teged postai uton. Hogy koteles vagy-e nekik eladni az nem vilagos. Ha az ajanlati idoszakban elfogadod az 533 ft ajanlatukat, akkor ezt neked kell jelezni felejuk a megfelelo nyomtatvanyon es uton.
FHB:Most vedd!