Igen öcsi, ezért mondtam már korábban, h kicsit azért többről van szó mint profit realizálásról+ a következő "zuty" előtti felfeléről.De pl a font egy laza 900pipet jött felfelé és még annyi hezitáls sem volt benne mint az EUR/USD...na ott kellene egy korrekció.
Őszintén szólva, ha az amerikai gazdaság nem virít valami szépet Q2-ben akkor a paritásos mesét is nyugodtan el lehet felejteni, s persze a kamatemelést is.
Most max 1.1070-80-ig várnám lefelé, kivéve ha valami piszok jó adat lesz US-ből Tarullo valami csuda biztatót tud mondani na akkor talán 1.0960-ig lemegy(holnap).Egy longhoz jó lesz, bár hajlok inkább arra, h partvonal.
csak halkan jegyzem meg, hogy már a 6. emelkedő gyertya van naposon, az összes nagy esésben nem volt ennyi eső gyertya egymás után. Szép az emelkedés, de mégiscsak 600 pipit mentünk felfelé:)
A napos technikai képe long, de egy-két vizsgált indi már arra kezd utalni, hogy egy telítettségi szakasz következhet, beindulhatnak realizálások. A vadi által írt célár ta megállja a helyét, de elfogyó napos gyertyák jobban tetszenének. Jelenleg 1,126xx ill 1,131xx-1,132xx-re hajtanék. Naposon nálam 1,086xx törésével válna shortossá.
Hetes. Hetesen óriási lehetőséget látok felfelé, amit a technikai kép is támogat. Bátor célként jelöljük ki a hetes kijunt, ami idővel picit lentebb jön mint amit a mostani chart mutat. EURX most van azon a ponton, ami már megmozgatja a fantáziámat, és cogstoch is egy lassú, és lehet sokak részére fájdalmas fordulat lehetőségét vetíti elő. A tisztánlátás végett: W1 még nem longos, csak hordozza a "nagy lehetőséget".
ok köszi, sajnos ettől sem lettem okosabb a konkrét esetet nézve, de nyilván az én vevőkészülékemben van a hiba... majd odaütögetem picit a kredenc széléhez, hátha csak kontakthiba. :)
EUR/USD