eddigi korrekciós esés 78% fibojára szúrt fel....Hát...lehet ez volt a "B" hullám valójában...s a korrekció kicsit szélesebb lesz...ha lesz "C" s nem teljesn hülyeséget mondok.
1,12-1,1220 körül van sztem értelmes short beszálló, ha felszúrna. 1260 stop. Nekem ez a holnapi setupom. Mondju, hogy ez az 1,25 óta csökkenő eső csatornát tesztelgeti, ez nem tetszik. Tapasztalataim szerint, mikor hasonlót átvitt több figurát ment megállás nélkül...
Nem tudom ez holnap, hogyan lesz, de amit írsz, h 1.10-1.09 felé vesszük az irányt, látva a napos gyertyát...hát nem tudom. Ha ez a korrekció B hulláma akkor még lesz egy lefelé kör( 3 hullámban jött felfelé és még a korrekció csatornába zárhat, mert most kiszúrt). 1.1065 fibo 61% lenne az utolsó szint amit most bemerek mondani. Ha jól értem te ez alá várod? 1.1020-1.0995?
Eddig 24 pip volt a napi mozgás. Úgy ahogy írod,holnap sok EU adat és délután EKB nyilatkozat és utána sajtótájékoztató. 12 alkalommal bearish hatás....Szerintem 1.10-1.09 az irány.... Jövő héten FED ülés és döntés,de utána nem lesz sajtótájékoztató....
Mit gondoltok a korrekciónak vége?Mélyebbre várom/vártam. Mintaszerűen a 38%fiboig jött ahogy kell pipre pontosan.Aztán kialakult M15-n egy háromszög korrekció, amely elfogyni látszik még ma(ki-ki szúr belőle felfelé) s egyben a napos pivotot is tesztelgeti(1.1125). Utána jöhet csatornafal 1.1132-34.(?)Mire beírom kiderülhet. Kitörés ráméréssel 1.1150-ig mehetne mondjuk egyből(ez már a korrekciós csatornán kivül lenne), ha látszana a kraft, de nem. Mire beírom kiderülhet. Holnap reggel EU-s árfolyammozgató adatok, délután ECB. Az elmúlt 12 ECB ülés mindig bearish hatást okozott.
Semmi gond, Grega jó csóka, pár hónapja beszéltem is vele, az EWI-vél nem tudnál ;-) Az EWI- vel az a legnagyobb baj, hogy a nézetük merev, lassan vált, és nem kereskedés orientált. Nem mondom, hogy ezt egyszerű folyamatosan hozni, de nekik részletesen leírtam, konkrét elemzéssel demonstrálva a lassúságot meg a többit, mi hiányzik az övekből, hátha átgondolják.
A linkelt chart nem az EWI chartja, ez Grega Horvát elemzése (övé az EW Forecast). Az EWI nem korrekcióval számol elsődlegesen, hanem 1.40 fele tartó emelkedéssel.
Szarvasvadász ennél azért pontosabb./nekünk ez a fontos/ Aki régóta kereskedik, látja hogy az eur usd nagyon hosszútávon long / 1.8-2 /de amit Ő jelez az jobban lekereskedhető. Gondolom itt nagyrészt napokra hetekre kereskedünk és ha 2 hónapra beleül valaki egy longba, nem biztos hogy tudja tartani. Tehát a cikk-cakk nagyon számít
EUR/USD