Ezt nem jó ötletnek tarom,a levélre csesznek.
Ha azt akarod,hogy felfigyeljenek a mondandódra,a legegyszerűbb,ha személyesen felkeresed azt a póstát,ahová tartozol/ahová beérkeznek azok a levelek amiket a ti körzetetekbe kell szétosztani/,és ott a VEZETŐT keresed meg.
Nem a Tildád aki a csekkeket veszi el tőled hanem a főnököt,panasz ügyben.
Addíg nem tágítassz míg vele nem beszéltél,és nem finoman,hanem nyomatékosan elmondod a problémádat.
Figyeld meg,a következő hetekben rendbe lesz minden.
Ha mégsem,szólj odamegyek aztán én beszélek vele:)
más
posta megint jól felcseszte az agyamat,
még ezek akarnak mobiltelózni
most írom levelet, lehet ötletet adni, mit hagytam ki:
Kérem kivizsgálni, miért ilyen felháborítóan trehány a postai kézbesítés a ....lakótelepen?
Rendszeresen előfordul, hogy a szomszédos lépcsőházban, szomszéd házban, szomszédos utcában landolnak a leveleink.
Mi van akkor, ha valamelyik szomszéd kíváncsi, vagy lusta, vagy későn jár haza, nem ér rá, hosszú ideig nem tartózkodik a lakásában, és mások meg nem kapják meg a hivatalos leveleket, értesítőket?
És kinek mi köze más személyes adataihoz, a más adó- és jogi ügyeihez, egészségi állapotához, folyószámlájához, stb. sorolhatnám.
Lehetnek ezekben a levelekben olyan dolgok, amik súlyos következményeket, károkat okozhatnak az érintetteknek, pl. számlák be nem fizetése, (ebből kifolyólag szolgáltatás kikapcsolása), jogi- , hivatalos ügyekben határidők be nem tartása, fellebbezés elmulasztása, - egészségügyi vizsgálatok elmaradása, fontos családi eseményekről való lemaradás, stb.
Rendben, olvashatóan, pontosan megcímzett levelek számtalan esetben máshova vannak bedobálva, egymásnak kézbesítjük a leveleket.
Próbáltam telefonon fölvenni a kapcsolatot, de miután bemondom hogy kézbesítési reklamáció lesz, a kapcsolt vonalat nem veszik fel, vagy ha mégis, azonnal átnyomják foglaltba.
Amennyiben nem intézkednek, többen fontolgatjuk, hogy az adatvédelmi biztoshoz fogunk fordulni, mert ez már tűrhetetlen
Jézusom!
A mai nap annyi új jelzőt kaptam,mint az elmúlt 10 évben se.
Dehogy vagyok rasszista,de ha az ember ír akkor nem kell,hogy figyelje a helyesírását külön,az alapból jön.
Csak szúrta a szememet.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))