Ugyanis néhány hozzászólás erejéig felvettem a KingLong nevet tudatva virag03 voltomat,indokolva azzal,hogy meguntam a virágúr megszólítást,de hamar meggondoltam magam,mert eléggé fellengzősnek ítéltem .Ennyi.
itt mindenkinek bolond volt a tegnap ESTéje?? nem vagyok zsolti-nem vagyok tódi-nem vagyok majomparádé-kingkong001 vagyok.ilyen nehéz ide befogadtatást nyerni?
link ...Talán ilyen lesz a jövőnk(metap.).Szerintem az engem kingkongozó felvette az általa áhított attitűdöt.Pázsoltinak ajánlottam a pá menést,ő erre kingkongozásba kezdett,ugyanis nekem nem tetszett a forintozós stílusa.
A következő évtizedben jelentősen csökkenhet a részvények aránya a világ pénzügyi eszközei között, a befektetők részvénykereslete pedig messze elmaradhat attól a részvénymennyiségtől, amelyre a vállalatoknak a növekedésükhöz szükségük lenne. Ennek hatására a részvények értékeltsége csökkenhet, vagyis a vállalatok számára egyre drágábbá válhat a részvénykibocsátás, a növekedésüket így mindinkább kötvénykibocsátással, vagy hitelfelvétellel finanszírozhatják - derül ki a McKinsey elemzéséből. A vállalatok finanszírozásában megnövekvő adósság viszont növeli a piacok volatilitását, egy esetleges újabb recesszió pedig jóval nagyobb adóssághullámot okozhat. Főleg egy ilyen korszakban, amikor éppen a magán és állami szektor magas eladósodottságának leépítése folyik, igen kedvezőtlen egy ilyen folyamat.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))