Szerintem annyit csak amennyit shortolással megtudnátok játszani, amiben nem kételkedem! Miért akarod azt feltételezni, hogy pont "ránk" sózzák? Megint előre gondolkodtál! Tudsz valamit az nem kétséges! Osszad meg "velünk" is!
Reklamálnám, de nem úgy ahogy te teszed most az egész "este" folyamán! Előbb visszaolvastam ki mit gondolt a mai napról, hát a "véleményeid" késztettek arra, hogy elgondolkozzak megint miért pont a részvény bedöntésén fáradozol a lebeszélő "felbeszéléseddel? - Hivatkozhatsz a felügyeleten kívül bármire, ami a tőzsde rendszerében működik, de hogy következtetni lehessen a az eljövendő kereskedésre, azzal, hogy ezt a részvényt "kiütötték" az a portfolio egyedi véleményének a követése!Bátran kitartasz a tereléseid mellett, de nem akarsz válaszolni, honnan tudod előre, aminek majd történnie, bekövetkeznie kell!?
Nemtudooom, de arra még kíváncsi lettem volna, mielőtt alszom egy jót, hogy te miért vagy itt? Negyed 12... Nincs pasid? Bujjál be mellé és vakar meg a hátát.. Többre mész vele...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))