Társaim! Nem tudom, hogy januárban mi kezdődött itt a béten, de egyre inkább nem értem. Persze nem azt szeretném sugallni, hogy bármit is tudnom kellene, de néhány dolgot leírok: - Konzum, Opus, és két másik ML cég marha jó hírekkel van tele, fontos bejelentések, brutál üzletek: erre esik a k*rva részvény ára! - Est Média: végre fél év hallgatás után egy index cikk megjelenik, majd két héttel később ML VG újságjában egy pozitív végkifejletet vizionálió jövőképet festő elképzelés a cég mentését taglalja. Erre sem nő az árfolyam, pedig eddig, csak lófütty volt, most kb egy hír értékkel bíró cikk jelent meg mértékadó gazdasági lapban és esik az ár! Há' mifolyik itt Gyöngyösön? K*rva duhös vagyok!
Hunmin topik idezet:Kedves Részvényesek ! A Baritmix-I 0,063-12 mm szemcseméretű sugárvédő, öntömörödő nehéz beton alapanyag ma kurrens termékké vált! Atomerőművek építésénél nélkülözhetetlen anyag lett, mivel a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség / Wien /már nem fogadja el a normál beton, acél és ólom söréttel történő nehezítését! A korábban készült nehéz / 2600-2800 kg/m3 / és a szuper nehéz / 3000-3900 kg/m3 / test tömeg súlyú nehéz betonok nem adtak homogén keveredést a beton megkötése előtti gravitáció miatt! Ezért a rudabányai Baritmix-I nehéz betoni / mely csak bányászati termékekből áll pl. / a Paks-2, az Akkuyui építkezéseknél / fontos termék lett! Most folyik a termékek ÉMI minősítése, melyet korábban 2008-ban elvégeztünk, de a 2018-as EU normáknak megfelelően ismételten meg kell erősíteni! A minősítés után jön az export! A Hun Mining Nyrt. fa. a felszámolásból vissza fordítható lesz és a konszolidáció után mehet vissza a tőzsdére! TÜRELEM!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))