ha rendezi a BÉT-et és felpörgeti a forgalmat, jó esély van kiszakadni a T-kategóriából. és egy ilyen változás dúrván fellendítené az árfolyamot, akkor is ha amúgy minden más tartozása még mindig fennáll.. mindenki hirtelen pozitívabban látná a céget, rámennének mint légy a kutyaszarra. talán ezért ez az egyik legfontosabb pont. mint mondottam, szerintem tök mindegy mennyi a maradék tartozása, indokolatlan rallizásba kezdene a semmire. ez elég fontos!
magasabb lesz amennyiért vetted ,, hát attol függ mennyiért vetted...????
Törölt felhasználó2017. 11. 29. 08:45
Egy gyors kérdés: a hozzászólások között több helyen láttam a tartozások kapcsán a BÉT irányába fennálló elmaradás körüli aggodalmat. Mivel jó eséllyel a BÉT felé talán az egyik legkisebb a fennálló tartozás mértéke (szerintem max. pár tízmillió forint), nem igazán látom miért ez a legfőbb aggodalom tárgya? Nem sokkal lényegesebb, hogy a készpénzes tartozásokat teljesítik-e? Itt én nagyobb bibit látnék - igazából jobban zavar jelen helyzetben egy esetlegesen ki nem fizetett párszázezer forint, mint a BÉT felé fennálló tartozás... Vagy rosszul látom?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))