amugy ki tudja ,ha jo hir van estben tavasszal ,tele töltöm a puttonyt,itt is ki be szállás ,csepel és ez között,simán lehet itt egy nagy durranás,és miért ,azért mert tul nagy a titkolozás
és visszateszt alján visszaveszem ,valamennyit,lehet hosszutávra már ,akár ujra 3 évre
Törölt felhasználó2017. 11. 25. 09:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
csepelt visszavettem,de ha kijön ,a jo hir,fel állok limitre és annyit veszek amennyit tudok,és egy hét mulva eladom mind vagy a felét,mert nagy emelkedés után visszateszt aztán utána ,jönnek a további jo hirek és fel
Törölt felhasználó2017. 11. 25. 09:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
csak huztam a joskát,csak eddig izgatoot hogy jön végzés most már nem érdekel,egyszer ugyis megjön.
Törölt felhasználó2017. 11. 25. 09:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
csepelnél jováhagyta már az igazgatoság,olvassa el most ha államvasutak,is ujra jováhagyja akkor már pezsgöbontás.
Nézd,nincs ebben ellentmondás szerintem.A 8 nap fellebbezési idő lejárt most hétfőn vagy kedden.(20 v 21) A törvény szerint a biróság soron kivül maximum 8 munkanapon belül dönt ( 29 , 30 ) és azt haladéktalanul cégközlönyben megjelenteti ,cég- biróságot értesiti. Azaz bármikor dönthet a napokban de a közzétételt is törvény szabályozza. Ezért ha nyitás elött nem tudunk róla akkor aznap már nem lesz. Ezt is irtam, h biztos nyitás elött fog jönni a jogerős végzés , 23.-án este biztam benne h pár ora mulva ,másnap.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))