Amikor látják, hogy kiffuladt a vételi kedv, akkor szerintem elsőkként fognak önteni ismét a piacra. Talán már ma.
Persze ha veszitek mint az őrült felsőlimiten, akkor mehet tovább az emelkedés.
1. Miert adja el a reszvenyeit 16Ft-on? Nyilvan megeri neki. Visszaveszi olcsobban, vagy vissza sem veszi.
Bizalmat szavazott neki?
Ne viccelj mar!
Sokkal rosszindulatubban kell hozzaalni ehhez a temahoz. Ahogyan ok is.
2. Hol utaltak arra, hogy az uj nevertek az aktualis piaci arnal magasabban lesz?
Nekem inkabb pont forditva remlik.
3. Kar szamolgatni, atlagolni meg foleg. Kitalalhatatlan, ha megis, az csak a veletlen muve.
Ugy altalaban: kar gondolkodni, csak megy az energia es remenykedes lesz a vege. A piacot kell figyelni, es mozi.
1. Miert adja el a reszvenyeit 16Ft-on? Nyilvan megeri neki. Visszaveszi olcsobban, vagy vissza sem veszi.
Bizalmat szavazott neki?
Ne viccelj mar!
Sokkal rosszindulatubban kell hozzaalni ehhez a temahoz. Ahogyan ok is.
2. Hol utaltak arra, hogy az uj nevertek az aktualis piaci arnal magasabban lesz?
Nekem inkabb pont forditva remlik.
3. Kar szamolgatni, atlagolni meg foleg. Kitalalhatatlan, ha megis, az csak a veletlen muve.
Ugy altalaban: kar gondolkodni, csak megy az energia es remenykedes lesz a vege. A piacot kell figyelni, es mozi.
Csak az a gond, hogy ha a névértéket leviszik 20-ra, akkor az egy részvényre jutó "érték" a tizede lesz a mostaninak Hacsaknem írna jóvá mindenkinek a számláján 10-szer több részvényt. Azt pedig lesheted.
Eddig se tették, ezután se fogják. Ha bármilyen irányba ismét a névértékkel, alaptőkével trükköznének, abból a kicsik csak rosszul fognak kijönni. Nagyon rosszul. Eddig is így volt, ezután is így lenne.
Arra is érdekelne a válaszod, hogy ki adja és miért nagy tételben folyamatosan a papírt? Még 12-őn is. Az, hogy most pénteken levegőhöz tudott jutni egy napra és egy kicsit korrigálni tudott, nem jelenti azt, hogy nem lesz a jövő héten folytatása az öntésnek.
Logikát keresel abban, ami csak a kicsik kifosztásáról szól. Ezek az emberek nem építkeznek, csak a saját hasznukat lesik, és arra már rég rájöttek, hogy hazudni csalni könnyebb mint dolgozni...
Továbbra is objektíven:
1. Pankotai valószínűleg az új fószernak átadta a részvényeit, (ezért nem a tőzsdén értékesítette). Mondjuk úgy, hogy ezzel bizalmat szavazott neki, az új fószer pedig így saját zsebén érzi a felelősségét.
=> Az eladások átlagára 16 Ft volt => ebből az következik, hogy a "manager úr" a 16 Ft-tól magasabb árat szeretne.
2. Utaltak arra (kicsit 20 Ft alatt), hogy az új névérték (persze, ha egyáltalán lesz), az akkori árnál kicsit magasabbra várható => ezért gondolkok én a 20 Ft-os névértékre.
3. Ha a 20 Ft-ot és a 16 Ft-ot egyszerűen átlagoljuk a fenti szempontok alapján, akkor a 18 Ft-os érték tekinthető jelenleg célárnak.
Én így gondolom.
Aztán, ha valamit majd felmutat az új fószer, akkor indulhat meg rendesen...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))