gondolom, nem zavar hogy per pillanat 14 ft a fos talicska ára?!! gondolom azt sem fogod fel, hogy névérték emelés helyett, itt névérték csökkenés réme fenyeget...
de sebaj, mielőtt vissza mész a PS2 mellé dolgozni, azért adjál már el, 8 millió részvényt piacin, ja és üdvözlöm a főnököt... :-)
ne haragudj, de ennél értékesebb az időm, semmint, hogy itt szórakoztassalak... Kiállok, hát előled, hadd folytasd a hülyeséged...
Egyébként pedig semmi technikai akadálya nincsen a 2000 ft-os névértéknek. Ha nagyon szeretnéd, akkor majd felvetem a főnöknek!:-) (Akkor máris ismét tere lesz az esésnek és tizedeled a pénzedet és egy üveg kőbányainak is örülsz majd:-)
értelmetlen hülyeséget írtál, amit elmagyarázni sincs kedvem, aki megérti, hogy miről vartyogsz, az pontosan átlátja, hogy mekkora marhaságot írtál....
Gratulálok!
ui: fogadok veled egy láda sörben, hogy nem emelik a névértéket 2000 FT-ra
ui2: és ez a csávó tudja, hogy kinek mennyi eladó részvénye van.... AGYRÉM
na jól van, megnyugodtam, hogy nem ülsz fel... Mostanában, annyian írtak annyi marhaságot már, hogy elkezdtem írni egy hozzászólást, de valószínű vérig sértettem volna vele sok mindenkit, uh. inkább töröltem... vicces olvasni, hogy változik emberek véleménye (pozitól függően) illetve hogy bizonytalanítják el egymást és magukat...
ha látsz benne fantáziát vegyél, ha nem akkor add el vagy shortold... (de sose hallgass olyanra aki meg mondja a tutit...-honnan is tudhatná?!)
Sok sikert Mindenkinek!
Let's cut the bullshit! > 10-ig tömés, majd alatta névérték emelés és azzal mindenkinek tizedelik a jelenlegi darabszámát. Az árfolyam pedig 1-2 hónap múlva már ismét a névértékemelés előtti szinten lesz. (csak már tizedannyi db mellett.) Mindezt persze a cég érdekében. A forgatókönyv adott. Ki van ez találva már jó előre, csak a balekok lesznek újak.
gondoltam ,hogy kamu, csak azért reménykedek mindig, hogy valóban van bennfentes aki információkkal tud szolgálni, mert közel van a tűzhöz:) De az olyan amúgy se itt irogatna.
Tény, hogy ideális az ilyen helyzet tömésre, de hamarosan kiderül, hogy valóban 10-ig leszúrják még, vagy sem. Ha nem lettek volna ma ismét nagyobb eladások, akkor egyértelmű lenne a képlet, így viszont vagy / vagy.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))