Köszönöm, hogy megmagyarázza helyettem a befektetési döntéseimet!!! Szerintem Opi holnap leszúr 510 környékére egy tripla aljra, aztán pluszban zárunk, 10K-val szép pénz lehet belőle! Persze, ha nem jön be, akkor majd Ön megveszi helyettem a 100K EST-et, igaz?!:-))
elhiszem ,de ciculliit is elhittem hogy korházban van ,ozt jonapot és kamu volt az is ,ja és gabriella korházban volt és azt senki nem hitte el pedig az igaz volt hát ennyi ,itt bizonyiték nélkül minden kamu és minden igaz
Mert sürgősen vennem kellett a múlt héten egy egészségügyi eszközt, egy műtét elkerülése érdekében... Most viszont felszabadult pénzeszköz egy másik forrásból... Ennyi! Én hiszek az EST-ben, szerintem sem lesz felszámolás, valszeg megvan már a befektető is csak még valamiért kivár... A semmire nem fizetnek ki csak úgy milliós tartozásokat...
marhaság felkörre nem lesz semmilyen felkör ezt maga is tudja,hir után lesz .szerintem meg kamu,nem csak ez kamu másoknál is volt kamu de legalább ne irja ide
az, hogy akkor maskepp gondolkodott szvsz, nem meglepo en is csinaltam mar sok ilyet, sot dragbb visszaveteleim stb, mert valtozptt a piac, vagy a megitelesem, szoval semmi kulonos nincs ebben... bocs h en szoltam hozza.
Én voltam a 100K 48,5 Ft-on, de 10 mp-el a vége előtt valaki elém állt 150K-val úgy, hogy reagálni sem tudtam rá! Nem kellett neki mindenáron a 150K, mert akkor 49 Ft-ra állt volna be! Az lehetett a lényeg, hogy ne én kapjam meg! Úgy vettem észre az a cél, hogy egyelőre 50 Ft alatt maradjon az ár...
Est Média