Valóban tudjuk , és tudtuk . Volt aki ezt már múlt szerdân megirta :-) Az eltérés a név változtatás eltolodása . + egy fő . szvsz ez is azt jelzi h még jelentős személyek és/vagy fundàk fognak jönni! A keletkeztetés után a rv utját és a Globterm vonalat érdemes figyelni. Csacsa a Globtermnek van egy lánya is :-) Janika04 a javasolt uj igazgatósági tagok messze nem lebecsülendő szintet képviselnek szvsz! Ők maguk a DELTA !! szvsz
Azt érzem itt sokan továbbra is rossz helyen kutakodnak. Most nem azt kell nézni, ami az EST-ben történik, mert ezeket a dolgokat már mind tudjuk, semmi meglepetés nincsen. Sokkal inkább a pénz útjára kell figyelni.
Ez már nem BCS cége. Ideje lenne nem az akkori fejünkkel és akkori ésszel gondolkodni.Papp Úr nekem garancia a továbblépésre. Akinek kételyei vannak,annak tudom javasolni az eladást.
Szállítói tartozás. Amint mindig elfelejtetenek hozzá tenni, hogy van majdnem ennyi vevői követelés is. Tehát nem csődközeli állapot van, mint amire itt utalnak oly gyakran egyesek.
Kibérelték a konferencia termet, ennyi, nem több. Parasztvakítás. Egy kérdés, hogy vajon miből fizetik? Újabb 1 millió db 0.78-as nyomdából? (+ Pogácsa)
Azt a táblázatot néztem amit linkeltél, de most látom, hogy tényleg megcsillagozták és az csak az első fél év. Tökmindegy, legyen 300M/év. Akkor is, honnan jön össze 9Mrd rövid lejáratra?
A komplett infrastruktúra-megoldásokra fókuszáló Delta Systems árbevétele a 2018. július 1-jén kezdődött és 2019. június 30-val zárult pénzügyi évben várhatóan megközelíti a 16 milliárd forintot — áll az Est Media közleményében. A tranzakcióval egyidejűleg új növekedési stratégia kidolgozását is megkezdte a vállalat, amellyel a régióban három-öt éven belül az ipari digitalizációs folyamat meghatározó szereplőjévé kíván válni. A közeljövőben bemutatandó stratégia saját termékfejlesztésre és akvizíciókra is épít. (Informatikai társaságot venni ma Magyarországon, több mint optimista hozzáállás, hiszen a 4iG a T-Systems-szel megerősítve nem sok esélyt ad a vetélytársaknak. Persze, ha a 4iG szemet vetne a társaságra, akkor akár jó üzlet is lehetett a vétel. A -szerk- megj.)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A