igen, ez így lesz. az egyik nagy technológiai dobásuk a részvények és tőzsde digitalizációja lesz. esztike részvénye pl. PAPP(mint Papp)-E(mint elektronikus)-R(mint részvény) név alatt fog futni. becsszó, h így hallottam a bennfentes unokanővérének régi szobatársától. 😂😂😂
Közeledik az Apple-fanok legnagyobb ünnepe, ma tartja szokásos éves
termékbemutatóját az amerikai technológiai óriás, az esemény fő
attrakciója az új iPhone-ok bemutatása lehet. Szeptember 10-én, kedden tartja következő nagy eseményét az Apple
központjában, a Steve Jobs-teremben, magyar idő szerint este 7 órakor. Lehet ott jelentik be az Apple és az Estmédia fúzióját is? Jók leszünk! :D
Ha ilyen rendszerbe gondolkozol szerintem próbáld a kaszinókat :) Én azért írtam a tavaszt mert most szálltam be , persze aki régebb óta benne van az sem panaszkodhat hiszen nem olyan rég 5 forint volt egy papper utánna meg 80 most meg 120 de volt 170 is, vagy mire vársz nem realizáltál még eleget ? még több kell ? nem értem
igen, és az új, 2019-es év is nagyon szép lesz esztikével!! 🤗🤗 oh, wait... 😂😂😂 este meglátjuk, mi lapul a pontok között. még csak a delta, vagy már más is látszódni fog. 😉
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A