Akármi is lesz a sztori, jövő hétre a PR ügynököm szerződést kötött Jackie Channal, a részeges karatemesterrel, bár úgy tudom ő igazából kungfucios tanítványa :)
Próbáltam visszakeresni a régebbi hozzászólásokat, de mivel emlékeim szerint targetdown írta be a számot, őt pedig - a hozzászólásaival együtt - törölték, ez az adat már az enyészeté lett. Illetve ő tudja.. A saját június 7-i betekintésről szóló jegyzeteim szerint 4924 részvényes volt, de ebből 133 részvényes rendelkezett 100k-nál nagyobb pakkal, és ők kb. 66,5M részvényt birtokoltak, ha jól olvasom az elég kapkodva írt jegyzeteimet. Felírtam még azt is valamiért, hogy 3796. Szerintem arra gondolhattam, hogy ők voltak 1000 db felett. Mindenesetre a keresésnél érdekes volt visszanézni a régi nickeket. :) meglepően sok állandó van, néhányan kiszálltak 07.30-án (pl. croker, hóstrucc), csla, magnézium, lizabell itt vannak még vajon? :)
Na ugy nez ki hogy en szopatom meg ot.Meg is indokolom,hogy miert.Esze agaban sem volt eladni a 30K-t,csak vevoket akart elesiteni a tuloldalon.Ami meg is jott 115-ft-on a vevoin 14K-s pakk kepeben.Utanna a kis gyoker 17:04-kor betett 12171db-ot eladni 115-ftra.A celja az eladas volt 115ft-on.Egy dologgal nem szamolt az emberunk.Ha bennt hagyta volna a 30K-t 100ft-on akkor lekoti a zarot 114-ftra.Mivel kivette igy en fogom megszopatni piacbefolyasolas miatt az MNB-nel.Igy jar aki trukkozni akar.Nem szeretem a sunyi,geci embereket.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A