Hát na látod, ha okosabb lennénk, most harmaddal olcsóbban visszatudtuk volna venni, és 100k helyett 133k lenne a csomag! De merted eladni, pedig az egyértelmű volt, hogy a 159,8-as limit majd egy millás eladása nem fog aznap teljesülni.
A tegnapi 1 milliardos nap utan elmehetnek a bus picsaba.Legalabb egy szaros 120 125 ft-ot illet volna tartani.Korrekcionak tul durva.Ma meg elengedtek a kezunket.Geci speka volt az egesz.
Sajnos máshogy nem müködik be kell látnunk, még ha saját magunkat is kaszáljuk vele. Kell egy pakk amit tartunk, már akik biznak benne.... És bizony kell adni és venni.... csak gyüjtünk gyüjtünk mindig és szivunk vele. Öszintén mondom egy darabot nem adtam el, utoljára 86,4 fton vettem, és most mi a fasz van???? 114 fton áll, tegnap legalább azt a pakkot eladhattam volna 150 felett..... sztem óriási a különbség. Oda szoktam figyelni, és megelégedni az elért haszonnal.. A baj megint az, hogy bizok és megint csunyán ki lettem használva ilyen szempontból.... sajnos. Ez van :-) léptem is
De tényleg, ha most kikapnák 100.000-es pakkal egészen 120-ig menne, és a napokban nem 100, hanem volt hogy 500k-s pakkot kaptak ki és nem is ezen a szinten! Pszichológia!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A