Sokan belefáradtunk ebbe a hosszú útba amit már eddig is végig sétáltunk. Már nem annyira fontos és lényeges ki jön ide. Nem vágyunk már 300 Ft-os árfolyamra. Csak annyira hogy tegyék tisztába a cég sorsát, jövőjét. Elég volt már a titkolózásból, találgatásból.Már nem olyan izgalmas ez az egész herce-hurca.
én nem gyártok álmokat. betettem amit gondoltam...várok. néha már nem is érdekel. mintha érdektelenné vált volna. mint amikor feladom a lottó szelvényeket. mi a faxomért izguljak? persze mindenkinek más az annyi. ha tudnám mi lesz nyilván mindent betolnék de így, hogy nem tudom csak annyit teszek be, hogy jó helyre szóljon a jegyem amennyiben felcsendül a zenemű. egyébként meg jól elvagyok a saját hülyeségeimmel...
Nyomjad a feljelentést az ügyvéd haveroddal! Kgyra menj egyből rendőrrel és bíróval hogy egy rögtön ítélő vérbíróság azonnal el is itelhesse! Haverrrr XDDDDD
Az egész Andy miatt csúszik,és nem azért mert meghalt,hanem mert kipattintott mindent a cinergibe a haverjainak,na onnan hozd most haza! Magáénak érezte az ügyet! :) (Sajnos)
Az tuti. Én már agyhugykoves lettem annyi hülyeséget olvastam itt csak az elmúlt 1 hónapban. Lassan ki is csekkolom a kedvenc topikok közül mert kár minden hszt olvasni. Tisztelet a pár kivételnek akik értelmes dolgokkal terhelik a fórumot.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A