Az AirPort biztosan nem fog ide jönni. A Kanadai nyugdíjalap birtokolja amit londoni nagybankok kezelnek. Ha tőzsdére vinnék akkor inkább a Londoni tőzsdére vinnék, nem kockáztatnának mutyisztan tőzsdéjén.
Én sosem izgultam. Amikor egy forint volt akkor sem. Sőt az iderakott pénzre már egyszer-kétszer keresztet is vetettem. Utólag viszont jó lett volna egy forintnál betolni a családi ezüstöt is. De ezen sem rágódok, örülök annak ami van és ami lesz. Vasárnap reggel már mindenki tudja azt az öt számot nem??? ,,, EGÉSZSÉGET BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!!! ,,, A többit majd az Est megoldja...:DDDD
Én nagyon izgultam amikor tavalyelőtt a kritikus kgy-n megszavazták a hiteltartozás rv-é konvertálását és a tőkeemelést, így megmenkültünk a csődtől. Utána nagyon izgultam amikor kiderült, hogy a NAV-nak ez nem tetszik és vártunk a másodfokú bíróság döntésére. Utána, igaz már nem annyira nagyon, de sokáig izgultam mikor AV megjelent a papírban, és vártuk, hogy mit fog behozni a cégbe. Tudjuk mi lett. Most elvileg már tényleg megtudhatjuk a cég jövőképét hamarosan, de engem már annyira elcsigázott ez a sok izgulás, hogy már nem tudok tovább izgulni sajnos. Egyébként ezen egy kicsit el is méláztam a napokban, hogy ez a cég az utóbbi 5 év alatt annyira elhúzta ezt a story-t, hogy teljesen belefásultam és még ha remek jó is lesz a vége, amiben nagyon bízom, már akkor sem fogok tudni úgy örülni az végeredménynek mintha nem ölték volna ki belőlem teljesen a kezdeti lelkesedést ezzel a rengeteg huzavonával és info visszatartással.
Megint olvasni lehetett,hogy a média hatóság hetek óta nem válaszol arra a kérdésekre,hogy ki az új tulaj vajnánál...lehet,hogy ekkora a hírzárlat?írják hogy pedig a hatóságnak tudni kell róla és hogy közérdekű infó....nem semmi.mi lesz itt?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A