Folyamatos kereskedés van sok eladóval és több vevővel...
Törölt felhasználó2018. 12. 04. 14:58
Újra a fedélzeten vagyok, újult erővel, még több papírral ;) Felbeszélés ON !!! By Vaculak: "Nekem az igazi celom , hogy jövö augusztusban egy klasz elsö féleves gyorsjelentest olvashassak egy stabil cegröl , melynekleanykori neve Est Media volt."
Én írtam, hogy talán november végéig el kellett adnia. Tegnap sem volt már borítás záróban és szvsz ma sem lesz. Néhány 10K-t meg sokan tudnak önteni. Nem akar sok mindenki szarakodni 1-2K-s beállásokkal.
Az osszes eladasi korulmenyt figyelembe veve az eladasok tobbsege egy eladotol johet. (Db szam,idozites,ertelmetlrn hulye piacra ontes,zaroarbeallitas,stb stb.) Ez egy eladora utal,es akkor azt meg meg sem emlitettem,hogy egy ember adhat el ilyen okor modon,de tok veletlenul folyamatosan hasonlo darabszammal ketlem h tobbek jutottak hirtelen arra az elhatarozasra,h na most kell ertelmetlen dolgot muvelnem,de azonnal. Ezert velem ugy,h ez, nem random kiseladok osszessege,hanem egyvalakie foleg. Nyilvan ez az en velemenyem,es nem is arany iras,akar tevedhetek is,de jelenleg igy gondolom minden korulmenyt figyelembe veve.
Ne haragudj, de miért ne lehetne egy mezei kisbüfi milliós darabszámmal??? Ezek nem szimpla leöntések, egyszerűen van aki elad és van aki vesz!!! 101 millió részvénynél ez teljesen reális! Nem olyan nagy pakkok ezek! Csak itt a fórumon irogat 3 olyan kisbüfi, akinek van millió feletti pakkja! És? Miért ne adhatnának el belőle néhány 10K-t 4-5 Ft-on belül? Ne legyünk gyerekesek, ez a tőzsde!!!
Az egesz ceget megveheti a limites nap utan,joval olcsobban. Ld Vajna hir,ami egyetlen egy napig sem tudta csucson tartani az arfolyamot,sot a vilag osszes reszvenyet meg lehetett mar venni meg attol is olcsobban,amielott a hir kijott volna. Szoval sosincs olyan (szinte) vki lemarad egy vetelrol orokre.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A