Sok pakk csak félemlitésnek van hogy igy dobassák másokkal. Közben beállnak a vételire is de óvatosan ne legyen feltünő és ezzel megóvják a speka vételeket is. Nem mernek visszaszállni. Főleg aki bukóban dobta mostanság. Folyik a gyüjtés szépen. Jó lesz ez még.
Én sem játszottam meg de nem is arra vettem. Meg mi van ha lemaradunk. Majd több pénzzel és több hozzáértéssel egyszer eljutok oda is de most nem ugrálok.
Játszanak a nagyok dobják a kimerültek. Kicsit ingázunk de ha eljön az ideje akkor biztos venni fogják keményen. Addig is szippantanak a piacról amit tudnak. Tök jól csinálják. Csak az a baj hogy én nem játszottam meg ezeket az elég nagy lengéseket. De nem az volt a célom a pakkommal. Türelem játékos vagyok
Super ötlet. Egy jó fórum volt azt is zárni kellett? Tiszta vicc már amit az a sok károgó troll csinál. Csak tudnám hogy ha ennyire ellene vannak a cégnek mi nyavajának foglalkoznak vele? Mindenki el tudja dönteni hogy mit vesz és azt meddig akarja tartani. Nem igazán vagyunk sokan akit érdekel a véleményük. Köztük engem sem
Est média ideiglenes!