Tiszteletem. Mindenkinek köszönöm a segítségét. Nem mindenáron akarok jegyet váltani. 40 - 60 % nyerő szerintem még az én képességeimből is kicsurran talán. Ha meg az sem, nem a világ vége. Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
Egyébként november óta vagyok tulaj, és vártam türelemmel, és ilyen elözménnyel dobtam el a felét szerdán. És gyakran eszembe jut, napi 2-3x, de mindig úgy, hogy "bakker, hihetelen hogy ez történt", és mosolygok magamon, de csak azért, mert ott a másik fele a pakknak... Kicsi, de pakk. Fél lábbal is jó benn lenni. :)
Egyébként még egy nagy élménnyel gazdagodunk! Akármekkora tözsdei múltunk is van, külön-külön, ez az árveréses szakaszos kereskedés szuper durva lesz! Ott állunk majd minden támpont nélkül, TA nélkül, és vakrepülés. Sok "mi lett volna, ha..." gondolattal eljátszunk még, de ez most tényleg erös lesz! :)
Azért legyünk szerények a nyeröben is, pont úgy, mint az izgalom hónapjai alatt. (Én is benn vagyok, bár a pakkom felét szerda délben adtam el... gondolhatjátok az most mekkora érzés, de itt minden ajándék, örülök a másik félnek, ami van). Szóval a szerencse forgandó, mindenkinek megvannak a maga nagy sikerei és a kudarcai is, szóval maradjunk mértékletesek. Ez a siker nem a nagy tudásról szól, hanem a kitartásról és a szerencséröl, nem csak saját érdem. Nekem sem. :)
...legegyszerűbben: olyan mint a záró szakasz a MOL-nál vagy bárhol máshol csak itt 30 percig gyűjtik az ajánlatot, naponta 4X-szer. de minek is beszélek...
kb. úgy kell elképzelni mint az árverést aki többet ígér az kap, aki kevesebbért hajlandó adni azét megveszik. vételkor: ha mindenképpen venni akar el kell dönteni, hogy mennyi az a maximum ár amit hajlandó adni a részvényért, arra az árra teszi meg az ajánlatát. ha piaci áras megbízást ad, szinte biztos, hogy kapni fog amennyiben van elég eladó db. (nyilván van), de akkor abban a kereskedési szakaszban maximumon kapja meg. Eladás pont fordítva működik. Ott azt dönti el, hogy mennyi az a minimum összeg amit szeretne kapni és oda teszi be az ajánlatot, ha meg többért megy el akkor örül. nehéz leírni és talán nem is lehet de: a könyvbe elég sok variáció történik ezért én pld. nem szoktam piaci megbízást adni... gondolkozzon el...a többi gyerekjáték...
EST MEDIA HOLDING PUBLIC LIMITED COMPANY