Elvileg más volt az ISIN kódja a régieknek mint az új részvényeknek és azt mondták,hogy nem tudják összeegyeztetni őket.Már a brókercég is viccelődött vele,hogy a kellerben néggyel osztani tudnak,de erre már nem figyeltek.Itt is sok panasz és viccelődés volt annak idején a keller kapcsán aki régebben olvassa a fórumot az tudhatja!Akkor viccből azt mondtuk,hogy nem tanultak meg 4-el osztani.Azóta már úgy látszik,hogy bepótolták,csak tovább nem haladtak az anyaggal!
Nekem nem engedték vele a kereskedést.És nem csak nálam.Máshonnan is hallottam panaszkodni az embereket,hogy még nem lehet kereskedni azokkal a részvényekkel amelyeknek 100 forintos volt a névértékük..A brókercég megkérdezte a kellert és ők is ezt mondták.De most akkora kavarodás van,hogy bármi lehetséges,csak meglehet,hogyha valami túrpisság kiderül akkor annak lesz következménye.Lehet olyan brókercég aki másképp értelmezte a keller által kiadott tájékoztatást.
Ez melyik cégnél van? Csak mert equitasnál a negyedelés másnapján tudtam velük kereskedni sőt a TDT is engedélyezve volt (valószínű amiatt is volt ekkora forgalma azóta) Ma már nincs TDT, meg is látszik rajta:)
Csak egy dologra figyelmeztetnék mindenkit!Délbe jönnek majd az új részvények és a régiekkel is akkor lehet majd kereskedni.Akkor azért lesz még kavarodás rendesen!
Erősödő Phylaxia