Kiss Ferencék nem akarják húzni az időt, ők pont hogy gyorsítani akarták a kgy-n is azzal, hogy legyen tágabb a megfogalmazás, így egy esetleges megakasztási próbálkozásnál is le van védve minden és tudnak haladni. Dvg vmiért nagyon kötötte a dolgot a pénzbeli hozzájáruláshoz, nem értették vsz, hogy miért akarja ezt Kiss Ferenc. De nyilván nem is örülnek, hogy van egy befektető akiről semmit se tudnak...hacsak nincs náluk egy opciós vételi szándéknyilatkozat a pakkukra ahogy Kockafej is kifejtette korábban aminek a feltétele, hogy rendbe tegyék a céget. Lehet h ezért kötik a pénzbelihez...gyorsan jegyezzenek és viszlát. Amennyiben az október 14-i kgy eredményes lesz és megszavazzuk, majd lemegy a jegyzés utána már ha gyorsan beadják a cégbíróságra és nem kell hiénypótlást benyújtani akkor meglehet a januári visszahelyezési kérelem. Ezt ki kell ülni.
Szóval október 14-e után azért kapkodni kell magukat, ha a januári vizsgálatakor már vissza szeretnének kerülni a rendes kereskedésbe. Ez jó, legalább gyorsabban mennek majd a dolgok. Ha pedig húzzák az időt, akkor nem fontos a visszakerülés - mondjuk ez is információ.
Egyáltalán nem szoros. A jegyzesre megadnak egy hatarnapot, akkor beerkezik tőke. Azzal már a pénzügyi helyzet helyreáll. Innentől rv kibicsatas külön történet.
Hát, picit szorosnak találom a határnapokat, de úgy gondolom, h bele kellene férfi a januári visszaeresztésnek. Bár a tőkeemeléssel sok idő elmehet, így a szükséges feltételek teljesítésére gyakorlatilag 2 hónap marad október 14-e után. Homokszem effektustól tartok picit, különösen, h valószínűleg az önkormányzati választások utánra kerülnek a dolgok. De ne legyen igazam!
Én sem találtam már meg a rendkívüli esetet. Régen volt, h tudtak hivatkozni valamire. Akkor marad a visszahelyezésre 2020. január 17+2 ker. nap. És jan. 9. felülvizsgálat. Ebbe simán bele kell férni. Előtte szerintem ki is vásárolják a dvg-t. Nem fognak tökölni. önkormányzati választást 2019. október 13, Ehep megismételt közgyűlés időpontja: 2019.
október 14... Na ott lesznek nagy dolgok szvsz... Okt. 2. kgy-re el sem megyek. Szvsz hat.képtelen lesz :)
hülyeséget írtam... decemberben tárgyalhatják és 2020. január 17 után kerülhet vissza alapeljárásban. Rendkívülivel hamarabb, de ahhoz nyomos érdek vagy nyomos személy kell.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.