Portfolio Portfolio
5
5
1
június 20. | 09:57
#1

Elõveszik Trump gyanús ügyletei miatt a Deutsche Bankot  

ugrás a cikkhez
Vizsgálatot folytatnak amerikai szövetségi hatóságok a Deutsche Banknál, hogy kiderüljön, megfelelt-e a pénzmosás és más bűncselekmények elleni jogszabályoknak - írta hét bennfentesre hivatkozva a New York Times. A csütörtök
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
július 12. | 12:07
#4
index cikkében írja hogy pánik van a dajcse banknál.
.
https://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2019/07/12/deutsche_bank_atalakitas_leepites/
.
  • az amerikai és brit hatóságok vizsgálódni kezdtek, hogy a Deutsche Banknak mekkora része volt abban, hogy Kreml-közeli orosz gengszterek 20 milliárd dollárt mostak tisztára európai bankokban;
  • Donald Trump amerikai elnök pedig perelni kezdte a bankot, hogy ki ne adják az amerikai vizsgálóbizottságoknak a pénzügyi adatait, ami miatt nagyon sok kérdés merült föl, hogy miben is segítette a bank az amerikai elnököt.
június 20. | 10:17
előzmény: #2  elemes
#3
"...A csütörtök reggeli határidős kereskedés alapján több mint 2%-os eséssel nyithatnak a legnagyobb német bank részvényei. ..."
 
:))))
 
nem tom ezek melyik moziban ülhetnek...:)))
június 20. | 09:57
előzmény: #1  portfolio
#2
vicces, hogy trumpot még azzal együtt is újraválaszthatják, hogy a mueller jelentés szerint az oroszokkal való összejátszás elég valószínű, hogy az adóbevallását titkolja, és hogy a deutsche bankon keresztül (amely bank elég erős orosz befolyás alatt áll) amerikai törvények szerint bűncselekménynek számító pénzügyi műveleteket végzett.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE