Ebben a topikban előrejelzéseink lesznek, lehetőleg diagrammokkal alátámasztva, azért profiknak, mert nem biztos hogy mindenki számára világos egy-egy ilyen előrejelzés, kereskedés.
Finoman próbálom mostmár kifejezni magam, mert már úgy veszem észre egyik fórumtárs megharagudott már rám. Szóval: uram, ha megbocsátja nekem, engem inkább a Bitcoin érdekelne elsősorban, de más témájú elemzéseit is szívesen veszem, bár azok személy szerint nem érintenek.
Ez a BABA kifog rajtam, kékkel jelöltem még az ANT IPO lefújásakor hátrahagyott rést, a bírság kiszabásakor simán felmehetett volna az alsószárat tesztelni, de tovább jöttek a rossz hírek a DIDI fuvarszervező céggel, ez az ingyenmeló a netes oktatással kapcsolatban, meg őt is érinti újra, tegnap még a pereménél volt egy fülescsészének, a nonprofitos hírre belezuhant a zaccosba. http://www.keptarhely.eu/images/2021/07/23/v03/20210723v03wb57jk.png
Fundásan nagy alúlértékeltség az AMAZON-al szemben, a ROA eszközarányos megtérülés hasonló, így az sem indokolja a P/EPS, P/FCF-ben lévő lemaradást, igaz kínai, de 20 é múlva az lesz a világ közepe. Venni értelemszerűen az ékelődés alsószárán, vagy amikor kitör belőle, 2021 Q1 a bírság miatt nem volt fényes profitban, de Q2 meglepetést hozhat. http://www.keptarhely.eu/images/2021/06/24/v00/20210624v00wk64we.png
az RSI-je hetesen (hetesen!!!! ami eléggé komoly üzenet) 2019! (2019!!!!) szeptemberén volt csúcson, azóta 2 újabb alacsonyabb csúcsot csinált, növekvő árfolyam mellett. én nem fűznék túl nagy reményt 1800-2000 fölé emelkedésben 1 éven belül. sőt. az ilyen divergencia csúnya bosszút szokott állni.... max akkor longos szerintem ha bekövetkezik az a tőzsdecrach amit a Burry jósolt. addig viszont én szerintem csökkenő trendbe tart.
az a helyzet hogy felmerült már egy 13ezres régről jövő trendvonal is (még nem ellenőriztem). szóval ultranagy meglepetés lenne ha nem csak 25ig esnénk, de a korábbi 18-20ezer körüli csúcs alá is. olyannyira nem várja senki és olyannyira nagy lenne a pánik hogy mennyiségi beszállás intézményi szinten ott felérne egy dupla karácsonnyal :D nagyon nagyon kíváncsi leszek! azért 25alatt én már beleveszek... ez úgyis hosszú folyamat lehet ha bekövetkezik, nem pedig leszúrás aminél résen kéne lennie. ha nagyon leesünk, 20 és 15 alatt is veszek még max. (nem btc-t. csak mindig ahhoz mérem az altcoin beszállóimat)
Sziasztok, a godmode-ról Rocco elemzéseit talán ismeritek, ő 62k-nál 22.222-es célárat "jósolt", amihez egyre közelebb kerülünk :o). Stoploss-t 9.800-nál jelölte meg. Sok sikert mindenkinek ;o)
Előrejelzések, diagramok - csak profiknak!