93 éves korában elhunyt Göncz Árpád, aki 1990 és 2000 között Magyarország köztársasági elnöke volt. Politikai pályafutása előtt író és műfordító volt, az 1956-os forradalom után életfogytiglani börtönre ítélték, majd 1963-ban amnesztiával szabadult....
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=220617
Nem rugdostam beléd elég nagyokat, mert még mindig itt jártatod azt a mocskos szádat. Ki a fszt érdekel, hogy a patkó mely részén üldögélt? Erre a hülyeségedre írtam, most már világos? Vagy gondolkozol még egy kicsit rajta? De hát neked nincs mivel! Tehát hazudtál akkor is, amikor arról írtál hogy gondolkodtál. Ilyen alávaló embert még egyet nem hordott a hátán a föld, mint amilyen te vagy. Eltakarodhatnál már a büdös ..csába a portfolio fórumról, mert bűzlesz az aljasságtól és a butaságtól. Tetejébe nem vagy más, mint egy mocskos gazember. Végeztem!
Törölt felhasználó2015. 11. 07. 18:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
A magyarok kisebbségben is tudják vezetni az országukat, helyesírási hibák nélkül, emberségesen!
Törölt felhasználó2015. 11. 07. 18:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
A magyarok kisebbségben is tudják vezetni az országukat, helyesírási hibák nélkül, emberségesen!
Törölt felhasználó2015. 11. 07. 18:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Önnek gyurcsi egy szavát nem szabad elhinni!
Aki képes arra, hogy az ön hazugságát magáévá tegye, az még nem született meg ebben az országban!!!!!!
Törölt felhasználó2015. 11. 07. 18:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Önnek szól a kritika gyurcsi!
Aki nem tud részt venni Göncz Árpád temetésén kussoljon annak a kritikájától is!Én betartottam az ígéretem és ott voltam! Mécs Imre visszafogottan beszélt (tv, rádió nem "hazudott")! Keresztényi alapon folyt a szertartás is!
Nem halkította le a dunatv sem (nem hazudott,ahogy ön szeretné hallani), de akik ott együtt énekeltek Koncz Zsuzsával méltóságteljesen tették!
Nem harsogva, mint ön a kritikájával!
Azt az éneket nem lehetett felerősíteni, mert mindenki visszafogottan, magának énekelte!
És nem az ön kedvére!
Amennyiben szereti mindentől távol tartania magát, leginkább a hazugságoktól tegye!
„Minél inkább támadnak bennünket azért, mert valami történik a faluban, fejlődik a falu, annál inkább folytatni kell a munkánkat”
A mi falunkban a mi gyerekeink nem éheznek.
A ti falutokban a ti gyerekeitek éheznek.
Ez a ti bajotok.
Mert a mi falunkban a mi gyerekeink nem éheznek.
A mi falunkban a mi gyerekeink értik ezt.
A ti falutokban a ti gyerekeitek is értik ezt.
Ez sajnos minden magyar problémája már,
Mert mind értjük ezt a nyelvet.
Mi vagyunk mi.
Ti vagytok ti.
Ki a hülye?
Mi vagy ti?
Because it's 895.
Aki egy helyzeten úgy tud javítani, hogy közben másoknak kárt okoz. Az valójában csak magával törődik. Hiszen változást nem ért el a teljes rendszeren belül. Minden vezető szubjektíven dönti el mekkora rendszert tekint át. Szomorú, hogy ez egy falu lett a honfoglalás utáni ~1130. évben. Árpád boldogan csettintene, na ezért már tényleg megérte ide jönni.
-18 VS 23 az nem semmi, én a helyetekben vissza adom a munkakönyvet a ge@inek, mondjátok neki, hogy többen vagyunk mint két éve :-DD rabló hazug fidesz
Komám,erre kaptál 10 minyúzt! :)
Minden mszp-s fejéhez géppisztolyt fogtak,hogy lépjen be a pártba!
Kíváncsi lennek gyurcsi véleményére,hogy akkor is így vélekedik,mikor egynéhány Fideszesnek róják fel,hogy kisz,vagy párttag volt?
De a "kettőslátásba" ez is belefér! ÐÐ
Elhunyt Göncz Árpád
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=220617