Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Tobb elkepzelesem is van. Valoszinu tenyleg nem szamoltak azzal hogy dunaujvaros nem fidesz lesz igy ezert el kellet halasztani az egeszet.De mivel 3k kornyeken kezdett el a DVG kitarazni ezert direkt ott porgettek meg hogy minel otbben vegyenek belole majd szepen letoltak az arat ahol arra varnak/vartak hoyg az emberek eldobjak.Ez ne megy bekalkulalt eset volt igy az egeszre ratettek plussz 1 evet.Mer tha esetleg az opus energy jonne ide akkor az elso felvasarlasnal hozta kvolna be a tigaznal.De mivel kozbe jott ez a gigszer ezert elhalasztottak az egeszet es a titaszal egyutt fog idejonni mive la titasz biznisz most a 3. negyedevbe fog lezarulni juli-szept.Pont bent lesznek az ig tagok aztan utana lehet majd hozni a cuccost. Masi kelkepzeles a Deltaval kapcsolatos ott szinten huzavona van es ha azzal van osszefuggesbe akkor ez az egesz igy volt tervezve hogy a lockup lejarata kornyeken itt is elkezdik majd a dolgokat. Mivel a kaptar itt van ezert valoszinu hogy neres dolog lesz itt mert ha csak kvant lenne akkor minek a kaptar megkerhetett volna mas imseretlen szemelyt hogy addig legyenek nala az elsobbsegi reszvenyek. De csak 18 napot kell varnunk es szerintem felfognak porogni az esemyenk a kovetkezo honapba.
Igazad van, valóban, valamiért rosszul emlékeztem a keresztnevére. Mindenesetre a többi nagyjából stimmel. Korábban Ferihegyen dolgozott, végül is Angliába ment egy multihoz dolgozni. Szerintem nem valószínű, hogy a kvantos Kis Fecó lenne, mert ha lenne valakinek egy több milliárdos bevételű cége, nem hiszem, hogy kimenne külföldre gályázni egy multihoz...
Nem tudom, hogy kinek a tippje volt. Azt hiszem onnan eredt a történet, hogy az egyik felsővezetőt Kis Andornak hívták a reptéren, valami környezetvédelmi vagy fenntarthatósági igazgató lehetett. A legutóbb, amikor láttam a Linked in-jét (talán fél éve), már külföldön dolgozott (Írországra emlékszem, de lehet, hogy tévedek). Egyébként nem hiszem, hogy ez ugyanaz a Kis Andor, mint a kvantos, mert nem túl gyakori, hogy valaki egyszerre legyen vezető adótanácsadó és környezetmérnök (vagy akármilyen más mérnök).
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!