Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az online érkező igazolás szerintem nem lesz elég, mert nem fog eredetinek minősülni. Ugyanis egy egyszerű számlakivonat, melyen látszik az EHEP portfóliód nem elég, a tulajdonosi igazolást a számlavezető bocsátja ki (és van rajta eredeti aláírás, meg pecsét). Persze lehet, hogy tévedek, én eredeti aláírással, meg pecsétekkel ellátott igazolást küldtem el a céghez.
Jól tetted. Ma lekérek egy 30-i igazolás, az online jön. Aztán alszom rá egyet, holnap max tetetek rá egy banki bélyegzőt, és feladatom a postán tértivel a munkahelyi micikével:) Lehet hogy azért megér ennyi "vesződséget ".. főleg ha azt sem adom el 5k alatt:) :) :)
igen én kértem, és már vissza is igazolták, hogy alakilag minden rendben az elküldött papírokkal max. egy órámba került az egész, de ebben már a postán való sorbanállás is benne van az igazolás beszerzése mellett :-)
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!