Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Igaz, de szerintem mind1 is, mert itt már meg kell lenni a dvg kivásárlási szerződésének. Mert mindkettő 30% feletti jelenleg, de ha a dvg elad otc-n bárkinek, akkor 30% alá esik, és akkor KF-nek nyilvános vételit kell tennie
180 napos átlagár
9 154,6533
áron, mint egyedüli 30% feletti nagy tulaj. Ez vica-versa is élhet. Én úgy láttam, h mindkét oldalon nagyon jó ügyvédek ültek, ezzel már számoltak előtte.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!