Amikor február 6-án el kezdte adni a Tradewinds, az is csak hetekkel később derült ki hogy ki adja. Találgatások persze voltak, de bizonyosság csak jóval később. Ha most valóban veszi valaki és nagy mennyiségrőllenne szó az is ki fog derülni, csakjóval később.
Így könyv meg forgalom alapján nem hiszem, hogy most vennék. Ez az én véleményem.
Azt sem hiszem, hogy abbahagyta volna ha valóban a concorde beállt vételi pozicióba.
Az egisre jellemző hogy nem szép lassan megy föl, hanem rántanak rajta egyet ott kicsit időz aztán valamikor rántanak rajta egyet stb.
Ezt itt szerintem mindenki tudta és örömmel nyugtázta. Hétfőn , kedden már látható volt, hogy tartósan 14800-14900-nál maradt és a forgalom is magasabb volt a megszokotnál.
Amilyen hangulat lett pénteken még annak ellenére is 15000 felett zárt. Sokkal jobban zárt volna ha nem romlik el a pénteki nap.
Én is eladtam egy pakkomat még nyerőben. Remélem hétfőn tovább emelkedünk a TA nagyon jó. Vannak fenntartásaim (azért is adtam el egy csomagomat), ha a hangulat nem javul akkor mi is csökkenünk.
15600-nál három pakkommal ki tudtam volna szálni, hogy egyat eladtam ez az ár feljebb csúszott. Ha a hétfői nap jól indul, lehet hogy visszaveszem.
Ha 15000 alá megy akkor szerintem megint megnézi a 14000 alját.
egis topik