Na,de szép lett ez! Forgalom is jó volt!Még pár ilyen nap és ujra ihatok:)))
Ejj,hogy nem vettem 13700-ért a múlt héten még egy kicsit! Mocsok Egon szerint:ötödik hullám 12500 alá viszi! Tudtam én mindig hogy egy f_sz!:)) Én marha meg még el is olvasom mit ir:)))
persze az otp piacán igaz lenne amit írsz, dobókockával hol vesz valaki hol elad
az egis viszont nem likvid papír, itt egy-egy eladó vagy vevő megjelenése rövid és hossabb távra is meghatározza az irányt
Jó, akkor általánosítsunk!
Mindig az a kérdés, hogy az eladók vagy a vevők vannak-e többségben.
Az is előrejelezhető, hogy hányast dobsz egy kockával, ha ismered az összes fizikai változót, amely hatással van a kocka mozgására.
A Tradewinds most már belépett abba a kategóriába (2-5%), ahol elég sok külföldi alap van. Ezért az mindig kérdés marad, hoyg ezek közül bármelyik úgy dönt-e, hogy kiszáll. Illetve az is kérdés, hogy valamely más alap dönt-e úgy, hogy esetleg beszáll 5%-kal...
teljesen egyetértek
az a kérdés hogy van e még nekik amit el akarnak adni
mert a forgalom tegnap sem volt acélos
igy lehet hogy csak magasabbról akarják adni
Te leírtad, hogy "annyira idegesítő..:", én meg leírtam, hogy "felforr az agyvizem...".
Inkább csak kitartást kívánnék neked, és több türelmet. Nem kell keseregni 3-4 hónap lecsorgáson. Figyeld a fundát! A többin elért nyerőt bátran ide lehet forgatni!
Neked mi a problémád? Leírtam egy tényt, hogy még az égis 4 hónapja esik a többi papírnak legalább van mozgása minden irányba.
A múltkor elnézést kértem tőled egy reagálásomra, amit egy ehhez hasonló hozzászólásodra írtam. Nem kellett volna!
Valaki napizik van aki rövidtávon és van aki hosszútávon tőzsdézik. Mi ezzel a baj?
Te is úgy tőzsdézzel ahogy akarsz, 1-2-3-4-5 stb évekre is befektethetsz a te dolgod. Ettől még nem forr fel az agyvizem és nem teszek az ilyenekre megjegyzést. Én nem szeretnék évekre egy részvénybe beragadni ez tény.
egis topik