Rövidtávon szerintem igen. Még nincs támogatás, az első kút az idén nem szolgáltat (fűtési szezon elbukva). Jelenleg a lelkesedés hajtja, illetve tartja fenn, és bevallom: a pakkom tartásával magam is ezt támogatom.
Ettől még persze mehet fel, a tőzsde néha szembe megy a logikával.
hát az éket elnézve kiszúrt az ékből...de az ékben benne lehet még a 19 alá menetel is...
milyen futik lesznek holnap?...
én nem tudom meddig tart(péntekig?) ez az őrület az amcsi piacokon, de nagyon nem szeretnék részvényben lenni, amikor valaki rátenyerel a sell gombra...
Sztem biztosan emelkedünk, de visszafogottabban, mint mondjuk a mol. Rábát azért vettem, hogy sok-sok idő múlva eladjam. A negyed tőkémet beletettem. Úgyérzem, ez egy hosszútávú befektetés lesz:D
Fél évnyi Pannergy-gyűjtögetés után most az Egis-t néztem ki amolyan mellékágnak. Nem vagyok profi, de épp ezért nem napokban számolok. A P/E mutató alapján lehet benne még bőven, főleg a Richter-el szembesítve.
Tudom, ez nem minden, de az ismertebbek közül, ez olcsónak hat. Persze nem a gazdasági helyzethez képest. Remélem, lesz benne némi öröm... :)
egis topik