Sebeők János: Szokás mondani, hogy Magyarországon hideg polgárháború zajlik. A politológusok hideg polgárháborúként emlegetik a baloldal és a jobboldal közti spirituális lövészárok-háborút, csakhogy ha ez hideg polgárháború, akkor a kórházak, közintézmények bezárása vajon mi? Szellemi terrorbombázás? Kórházakat, iskolákat, óvodákat bombázni háborúban is tilos. Most békeidőben szűnnek meg a nagy közintézmények. Nem ég benn senki, csak épp a gyógyítóink elmennek külföldre dolgozni – kívül tágasabb nekik, a betegek pedig utaztatott atomrakétákként lebegnek az illetékességi körök között. A háborús bűnösök pedig mint békepapok, hirdetik az igét – igen, igen…
DLPH
"Állatok ezek nem emberek"
Kik?
És a "kiszfiúk"-nak mi köze van Libanonhoz?
Törölt felhasználó2007. 07. 04. 10:04
vaisto
Megnéztem a linket.
Az elejei is dúúúúrva, bár másként, mint a folytatás.
Végignéztem.
Bár ne tettem volna.
A folytatáshoz én "nem vagyok elég erős idegzetű"...
Az ottaniaknak meg ez a napi valóság...
Komolyan mondom, lehet ott valami a levegőben, hogy ilyen eszemetek arra az emberek...
Jó távol vannak Európától...
...milyen szerencse.
Dehogy ! A genocídium következmény. Ez kérem üzlet. csak a pénzről szól. Arról a pénzről, amit kaszálnak ezzel a kiszfiúk.
A többi őket nem érdekli. A hatalmat pedig mindenáron meg fogják tartani, lenin bácsitól már megtanulták hogyan kell csinálni. Ez a szerencsétlen naiv dilettáns "jobboldal" végre már a fejéhez kaphatna kikkel próbál játszadozni.
Egészségügyi reformterror
(Magyar Nemzet, 2007. június 13.)
link