Szavazás
Belehallgatott már a két új rádió műsorába?
Igen, de a Sláger műsora jobban tetszett. 40%
Igen, de a Danubius műsora jobban tetszett. 14%
Nem. Dacból. 11%
Már most jobb a Neo FM, mint elődje. 6%
Már most látszik, hogy a Class FM jobb a Danubiusnál. 9%
Dehogy, én csak MR2-Petőfit hallgatok. 8%
Csak regionális rádiót hallgatok. 8%
A mostani helyzet:
Szavazás
Belehallgatott már a két új rádió műsorába?
Igen, de a Sláger műsora jobban tetszett. 37%
Igen, de a Danubius műsora jobban tetszett. 11%
Nem. Dacból. 11%
Már most jobb a Neo FM, mint elődje. 9%
Már most látszik, hogy a Class FM jobb a Danubiusnál. 9%
Dehogy, én csak MR2-Petőfit hallgatok. 11%
Csak regionális rádiót hallgatok. 8%
Azért az jól látszik, hogy a Sláger régi hallgatótábora makacs egy fajta. A Bumeráng pénzügyileg a jó választás továbbra is. (így karácsony előtt) link
sztem ez nem felfelé beszélés egysterűen ezt mutatja a technika.amúgy sztem a befektető vesz i a papírokat aki már megvan.
nem kell mindent tudnunk:))))))
Eddig mindenki lefelé beszélte.Még csak most jön a felfelé beszélés.150 fölé mehet.
ECONET: A fölfele emelkedés most 136Ft környékén találhat megállóra, de még benne lehet új csúcs is. A trend megfordulásához talán egy alacsonyabb csúcs majd hozzájárulhat, de még ezt nem láttuk.
(Chartcenter)
Napiban B.CS. azt nyilatkozta eddig a rádió beindítása most pedig 1 nagyobb befektető megkeresése a cél.Bármikor jöhet + hír,ezért vehetik tovább a papírt.Ha valaki nagy gyűjti,na az lenne igazán + .
nem akarom elszólni magam,igaz teljesen mindegy,mert nem rajtam múlik,de nekem van egy olyan érzésem,hogy hamarosan lesz egy nagyobb ugrás az árfolyamban.
óriási különbség van ha valaki spekuláció miat vesz i a papírt vagy egyszerűen muszály vennie.
Szia DMODE!
hát ez az...:)ezért lettem most kicsit én is "elbizonytalanodott". A tendencia alapján még két nap emelkedés, aztán a harmadik emelkedő nap meghozza a korrekciót, ma kiszórtam az összeset még reggel az emelkedésben 129-130 környéken, mert gondoltam harmadszorra már nem lehet ugyan az a forgatókönyv, az elmúlt két hétben kb 10K-val növeltem a pakkomat azzal, hogy eladtam aztán olcsóbban visszavettem. Ahogy nézem nap közben a könyvet, tök egyértelmű, mikor jön a meghúzás, mikor öntik be (ma mondjuk reggel is az volt, de nem gondoltam, hogy nap végére így kiveszik újra. Dehát megint itt van a három egymást követő emelkedő nap...:)Szóval ez a túlzott kiszámíthatóság aggaszt egy kicsit most. De ha azt nézem, hogy mennyire megy a papír és a tulajok honnan vannak benne, egy két kör, és tényleg 200-on kereskedhetünk vele:)
"zotya32 ( 2009 11. 21. 23:26 )
Miért ágál mindenki a Neo ellen? legjobb megoldás lenne; a megszokott frekvencián szólna tovább műsor, mindenki megelégedésére. Annak meg kifejezetten örülni kéne, hogy magyarországi céghez került 7 évre e hullámsáv üzemeltetési joga; nem az amerikaiak hordják haza a pénzt, hanem kicsiny hazánkban marad. Bumerángnak is az lenne az érdeke, hogy a megszokott hullámsávon menjen tovább, sőt tovább megyek a most szabaddá váló ex-Slágeres csapatot át kellene vennie a Neo-nak, úgy ahogy a Class fm tette a Danubius csapattal. és akkor minden maradna a régiben, csak annyi változik, hogy magyar kézbe kerültek a rádiók. És senkinek nem fog fájni semmi, csak az Emmis esik el évi 23 millió dollártól. ennek inkább örülni kellene...
Boros Lajos
zotya, érdekes a megközelitésed ))))))) "
én is vettem egy keveset, bár kora du. kellett volna még 127en, de vártam... vettem pár ezret akkora volt a vételi kedv, nagyon vették, remélem nem szívom meg.
140-nel elégedett is lennék holnap :-)
jó éjt mindenkinek! (illetve folytatódik az NCIS, aztán Gyilkos számok..., megyek)
hello karesz,pontosat nem lehet tudni,de az biztos,hogy ezt nem a kicsik csinálják.
viszont,elég nagy hasonlóság van az emelkedésekben és korrekciókban egyaránt.
korrekciókat szinte százalékra kicentizve csinálják.
ki kell ülni!!!!!!!!!!!!!!!
szivi01 ( 2009 11. 21. 20:43 )
Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a beteg kórlapjára azt irják exitus letalis...vagy azt, hogy csendesen exitált. Szerdán még nem akartam elhinni hogy ez megtörténhet. Ma sajnos már tény, hogy a Sláger Rádió kórtörténetére is ezt irnák...A végén kénytelenek leszünk a Neo-ra menni a Bumerángért....Jó lenne ha odakerülne a Dumakanyar is....
Econet topik