lehet h jól teszed, én ma vettem 128on, kiváncsian várom a holnapot. Nekem nem volt bátorságom belevenni pénteken de látva a mai napot kellett volna... gratula Neked
...hát én holnap kiszállok belőle az tuti...ma már eladtam a harmadát,amit pénteken vettem ,amin volt 15 ft/db....a többi 30.a...s átlag,de mihelyt látom hogy megfogták az emlkedést dobás....nincs kedvem ideget kapni tőle....ez tiszta speki....
holnap kiderül, hogy az esés vissza tesztje volt-e vagy neki fut a 150es szintnek újra. ha néztek a DJ vagy egy snp grafikont már eljátszották ezt az amcsik, hogy 3 piros gyertya és 1 nagy zöld és után tovább esett... figyelni!
Csiszárt is nagyon bírtam régen még vannak Apukám világa felvételeim is,de amit az utóbbi években csinál és nyilatkozik abból annyi jön le nekem hogy pénzért bárkinek bármit csinál és azt nyilatkozik amit mondanak neki.Félelmetes!!
Azt pedig végképp nem értem hogy egy szakmailag hatalmas 0 Jáksót miért foglalkoztat még bármilyen média is.
Én is valami ilyesmin töröm a fejem, mivel a cégnél (egyik bank lízingcége) tilos a daytrade és a shortnak sincs sok értelme, mivel 30 napos tartási kötelezettségünk van. Eddig még a saját rendszerünket használtam, de a fentiek miatt magasabb a kockázat (könnyebb beragadni, mivel mindenképp napon túlra kell vinni a pozit) és necces kereskedni, mivel csak akkor nyerhetsz, ha emelkedik valami (így már legalább a mozgás felét nem lehet lekereskedni) és max szerencséd van, ha kihagyod a hullámvölgyeket és nem áll benne a zsé! A privát laptop bevitele megint csak nem támogatott a munkahelyen, így marad(hat) a mobil. A telcsi egyébként is már nagyon a végét járja, így duplán aktuális számomra az új mobil, a lényeg, hogy lehessen rajta kereskedni!!! (adrenalinhiányban, vagy unalomdömpingben meghalnék nélküle)
Econet topik