Olyan csendes topikokból szokott indulni az emelkedés mint a tegnapi fotex. Üres a könyv lent, sajnos. Néha az az érzésem, hogy mindenki eco-ban utazik. Szurka bászáll 65-nél... Nézzük mi lesz.
Humor. Mi értelme van 7x Ft-on ajánlatokat betenni? Hónapok óta nem volt olyan szinten. Ha valaki tényleg venné a papírt egy- két pillanat alatt kiszedné. Visszatartó ereje csak a kisbefektetők felé van. Nagyobb befektető nincs. Akkor ezek az "ajánlatok" túl kockázatosak lennének.
Az ECO-t 30 Millával szét lehet szaggatni. Ez a langyos állapot csak addig tarható,még valami vagány ifjú titán rá nem veti magát. Akkor fog megindulni,és nem lehet tudni mi lessz a vége.
egy biztos függetlenül mindentől, látva az eco forgalmának aktivitását (nem a maira gondolok, hanem az elmúlt napokéra) valószínűsíthető egy elmozdulás (nem 1-2 ft-os), a kérdés merre. Én UP-ot várok, aki akart kiszállt, aki nem az magasabban vette az kivár, a harmadik verzió, hogy valaki (nagy) beszáll hamarosan én erre látok valószínűséget. Ti hogyan látjátok???
Törölt felhasználó2006. 08. 30. 12:49
dottóre Csernust ajánlanám, majd jól rátok kiabál, amért itt komolytalankodtok
ts:_ én nem izgulok, sőt nyugodt vagyok, veszegetem, csak nehogy széttépjék:) még vennék, de a buxi nem önt valaki meg jól szórakozik magával.63/64/63/64/63/64...
Econet topik