az irány inkább lefelémutató lesz:(
a benn álló szokatlan vevői puffer semmi más, mint az árfolyam esésének megakadályozása adózási szempontból. Hétfőtöl legkésőbb nem lesz benn az a 140K-s pakk,ez tuti.
Gondolkodom, hogy kiszállok,hátha szerencsét hoznék rátok..ennél minden jobb!
De még nem döntöttem el 100%. No de addig is hajrá...de ne lefeléééé!
így van de amit én mondok annak több a valóságtartalma mint amit te a konzum névértékes storyval. Mikor volt névértéken a konzum. Egyáltalán te láttad a számait. Hagyjuk, tőlem mindenki azt vesz amit akar, aztán majd jönnek a sírások itt a fórumon mint a Humetnél. Persze jó ezeket az emelkedéseket meglovagolni, de azt ne felejtsétek ahogyan én szoktam zárójelbe odabiggyeszteni, hogy poziból "osztod az észt" mert lehetnek olyan kisemberek, akiknek pár százezer ft-juk van és úgy gondolják, hogy miért ne. Engem csak ez boszant. Kívánom, hogy legyen a Konzum 400 vagy 500 rövid távon de a realtást elnézve ennek annyi esélye minthogy az ECO 2 napon belül 100 legyen. Ennyi én befejeztem, ha viszont te párhuzamot húzol az ECO és a KONZUM között akkor jobb semmit sem írni.
zolo: te nem ugynezt mondod az econál? Nézd meg a novot tízszerezett pár hónapon belül, míg az econet egyhelyben cammog - jobb esetben ha nem csökken :-)
steve, ember nézzél már a forgalomra, (konzum) és nézzél már rá a cégre.Meglovagoltak pár k-val és osztod az észt, hogy emelkedés névértékig.Hagyjuk már.
Azt ne mondd már hogy a humet mögött több minden van! tiszta speki az is! mint az eco csak ezzel nem lehet keresni, vagyis nem annyit mint mással, tudom nekem is volt sokáig...
mit? hogy, hogyan etetnek meg kisbüfiket és majd hogyan buknak ebben a pilótajátékban? ugyan, konzum, hagyjuk már.Legalább a Hunet és a Novo mögött van valami.
Econet topik