amugy meg most is megmutatkozik, azért pattant most még vissza 50ről 60ra.... Ez nem 25forint... mellesleg szvsz nem huzza sokáig a cég a tőzsdén...
szvsz idő kérdése hogy styl, garex, kpack szinten legyen, vagy lehet idővel le is köszön... szvsz!
a marketing önmagában édeskevés.
az econet nyereséges céggé vált, nem csak erre az évre hanem hosszútávon is.
csak idő kérdése, és ez az árfolyamban is meg fog mutatkozni
ezért néztem be én is hogy megtudjam mik a reakciók...
egyéni szvsz hogy az econet be fog esni 25forintig... Teljes érdektelenség, mig a tvn gőz erővel nyomja a marketinget és teszi a dolgát... Econetet kiváltja a TVN... szvsz!!!Pezsegni fog ősztől a papir, szembe az elsüllyedő econettel, de ezek csak az én várakozásaim!
Elárulom, hogy a Fotexel kapáltam össze a lóvét. Ha a Mol, OTP pozi gázos lett, a Fotex mindig kiegyenesítette a mérlegemet. Most a Synergont figyelgetem longra:))
Lekopogom, de azutobbi idoben en sem jartam rosszul, azonban nehany tippet elkuldhetsz, ha ilyen szeriaban vagy. :)
Ha matgab vett most allok be 55-re.
Jézusom, mit tettél velünk:)) Remélem egyszer megfordul a szerencséd! 2hónapja tradelek folyamatosan, nem tudok tévedni! Ha valamit elbénázok egy nap, még az is jól sül el 16.35 re. 8évig kellett várnom erre a szériára. Nem tudom mikor kapom az első pofont, remélem még várat magára:)))
Econet topik