Topiknyitó: werkaz 2007. 08. 17. 09:56

Econet topik  

Csinálok már egy rendes econet topikot mert hülyén néz ki ez az új bejelentés jöhet cím.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 21. 14:45
Előzmény: #3858  Törölt felhasználó
hejja , EVERI BODRI !!! itten aztat figyuzgatom , hogy asok GRIMM meg ANDERSEN mind szabadseggre ment a hőségre , mert megritkultak a mesék ...
Törölt felhasználó 2006. 06. 21. 13:16
Nézem az Econetet, hát eléggé sokat bénázik mostanában.. Nekem is volt még pár hete, de eladtam az összeset, átmentem Novotrade-be, ez stabilabbnak, biztosabbnak tűnik!! Szurkának igaza van, elég ócska papír ez!! Majd amikor eladom a Novotrade-et (pár hét, esetleg pár hónap, de lehet megtartom 2008-ig), utána veszek Econetet, de én csak 20 Ft-ot adnék érte!! :-)))

Minden jót!
Törölt felhasználó 2006. 06. 21. 13:00
Előzmény: #3855  Törölt felhasználó
hejja , komeda ! szerintem az a kérdés , melyik lesz előbb 50 ???? a válasz : Econet WC papír !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 21. 10:49
a fél ecombol átmentem phylbe vajon melyik lesz elöbb 70?
bpmcwap
bpmcwap 2006. 06. 21. 08:58
Ilyen piacon még mindig econetezni... nem semmi... buxer, ez nálad már valami betegség vaze??? :) Monyuk ahogy enéztem Zimbabwe-ben szana szijjel szettik az econetet.... kitudja, lehet itt is lesz valami reakcsijo....
Forrás: link
:DDD
Törölt felhasználó 2006. 06. 20. 10:25
Előzmény: #3854  Törölt felhasználó
Magasabbat természetesen!
Törölt felhasználó 2006. 06. 20. 10:24
Előzmény: #3853  Törölt felhasználó
Alacsonyabb mélypontot csinált, pedig régiós világvégét várt mindenki.
Törölt felhasználó 2006. 06. 19. 17:11
Előzmény: #3852  Törölt felhasználó
Ez tuti!
Törölt felhasználó 2006. 06. 19. 17:04
Előzmény: #3851  Törölt felhasználó
maajd holnap folyt!
Törölt felhasználó 2006. 06. 19. 16:47
Előzmény: #3850  matgab
Óriási forgalommal, de emelkedett.:-))
matgab 2006. 06. 19. 16:14
Előzmény: #3841  Törölt felhasználó
szurka, te 70 felett nem azt írtad, hogy 53-nál akarsz venni??
Most meg 30?
Ki vagy te gyurcsány?
Törölt felhasználó 2006. 06. 19. 13:34
Előzmény: #3848  Törölt felhasználó
te BIG BRoDER , itten a WC papírról kell meséket gyártani , a novotrade vel máshon foglalkoznak ...
Törölt felhasználó 2006. 06. 19. 13:33
Előzmény: #3847  Törölt felhasználó
halló , kérem !!! ez itten nem az Econet mesehírgyára ??? mosmár ilyen NOVOTRADE vagy mi is itten lakik ????
Törölt felhasználó 2006. 06. 18. 23:34
2002. január 7. Nyitó: 308 Ft Záró: 308 Ft
2002. január 8., az alaptőke-emelés napján:
Nyitó: 480 Ft Záró: 480 Ft .......
...........majd 1 hónap múlva:
2002. február 4. Nyitó: 700 Ft Záró: 1995 Ft
Ennyi a lényeg! Mit szóltok hozzá??
( forrás: eco.hu Grafikongyár)

Az egész alaptőke-emelésből leszűrhető egy elég egyszerű tanulság: nem kell megijedni, ha az alaptőke-emelés napján nem ér el egyből magas szintet az árfolyam, türelem kell, ki fogja nőni magát, hisz a tulajdonosok is huncutkodnak a részvénnyel! :-))
Amúgy is az alaptőke-emelés 4-5 kereskedési napot is érint, mivel az új (vagy régi) tulajdonosok nem egy nap alatt akarnak minden részvényt lejegyezni!! +Cégbírósági procedúra!

Egy szónak is száz a vége, ezzel azt akarom mondani, hogy az alaptőke-emelés után van benne a múltbeli történések, adatok alapján a legnagyobb lehetőség!! :-))

Persze nem fontos elhinni, amit én írtam, csak mindenki gondolja át logikusan a múltbeli történéseket is figyelembe véve persze!!

Hisz, aki a múltat nem ismeri, az a jövő felé is bizonytalanul néz, és szinte csak tapogatózik a jövő körmönfont sötétjében, árnyában!
Elég költői volt? :-))))

Törölt felhasználó 2006. 06. 18. 23:15
Sziasztok!

Fontos infók a Novotrade-ről:

1. 2002 január 8-án 200 millió Ft-os alaptőke-emelést hajtottak végre a cégnél, ekkor 399 ezer db új részvényt jegyeztek le. Az akkori alaptőke-emelés előtti hetekben, hónapokban alig vették a kisrészvényesek, spekik a papírt, szóval tömören fogalmazva inlikvid volt e részvény! Nem volt benne nagy spekuláció, az eco.hu Grafikongyáráben bárki megnézheti, hogy alig kereskedtek vele akkortájt, néha napján volt forgalom vele!
2. A mostani helyzet teljesen más, mivel június 27-én 2,4 milliárd Ft-os alaptőke-emelésről dönthetnek a közgyűlésen!!
Azaz 4 800 000 db új részvény kibocsátására kerül sor!! Ha megnézzük 2006. januárjától a részvénnyel való kereskedéseket, forgalmakat, szinte bátran kijelenthetjük, hogy a kisbefeketetők kedvelik e papírt és likviddé is tették!!! Szinte minden nap volt forgalom vele, 1-2 nap kivételével persze.
Teljesen más a motani helyzet, szerintem egyértelműen pozitív és kedvező hangulat övezi körül a Novotrade-et!!
Most már nem kell attól félnie a kisbefektetőnek, hogy nem tudja eladni, ha 500 Ft körül lesz az árfolyam, inkább attól jobban lehet rettegnie, hogy már alig fog tudni kapni!!!
Mozog a részvény, figyelnek rá, és szerintem ezerszer nagyobb lehetőség van a közeljövőben benne, mint pl. az Econetben vagy a Fotexben.. Az Econet is szuper lesz szerintem, csak inkább hosszabb távon és hozzá sok türelem kell!!! Econetet majd július vége felé, augusztus 15. előtt 1-2 héttel elég lesz venni szerintem. :-))
Amúgy én is vettem Novotrade-et, még 350 és 400 közötti árfolyamon és tartom még pár hétig az tuti!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 17. 20:16
Előzmény: #3844  Törölt felhasználó
Na ez szep story lesz....

1.) megnö a free float, ilyenkor rights issue utan a sok meg nem kemeny kezben levö reszveny csak ugy ugral a piacon ide oda majd, egy esesnel mindenki majd sasol, oh Gott mennyi novom-van, ami meg profitot sem termel semmit... .

2.) napelemgyartas: miert is elönyös ebböl Magyarorszag, sok a szilicium talan ami kell hozza....? Valamelyest ismerem az iparagat, a nemeteknel vagy 10 ilyen ceg van abbol 2-3 sikeres, a többi meg vonja csak be a töket mint a novo most es finanszirozza a veszeteseget...amig a piac engedi.. . Mert ugye, epp ARP-pal beszeltünk rola, hogy most nem szamit van e nyereseg, a hit a lenyeg....vannak ebben az iparban is 200-as PE ratak....nem sokaig... . Meg jo ha van PE egyeseknel :) . Elkanyarodtam... . A napelemnel a lenyeg, hogy be legyenek zsakolva aszerzödesek az alapanyaggyartokkal.... Ha ez nincs vagy csak magas aron kötötted meg (elment a vonat) akkor alig lesz nyereseged, mert az egesz ipar mint a biodizel is nagyban függ az allami tamogatastol...log az allam cicijen....ha felveszi a melltartot mert mar lognak a mellei akkor fuccs. Meg persze az alternativ (olaj etc) energiahordozok aratol... . Amugy kukoricat kell hataridön longolni, mert abbol az amcsik ethanolt csinalnak.... :)

3.) Igen aki ismer tudja, nekem is volt es propagaltam is amig el nem erte az 500-t... . Mert ott azert vettem, ha masnak megert annyit, akkor 200-on nekem is... Ist doch logisch. De hogy mi lesz ezutan az mas teszta....Akkor szallnek vissza, ha latnek mar lefektetett dolgokat: szerzödesek, strategia etc... . Most annyi penz van mar a vilagban a kockatöke cegeknel, hogy nekem az nem meggyözö erv, hogy ök is beszalltak... PEsze mert a hitelezök ülnek a nyakukon, hogy fektess be mert ha nem akkor elviszem a penzem töled, ugyanis penzpiaci alapba en is be tudom fektetni... .

Na ennyi.

Remelem segitettem aki befektetni akar egy kicsit kritikus szemmel megvilagitani a story-t, sok pizt ahogy JP kollega szokta volt mondani, meg jo USA-Olasz meccset.
Törölt felhasználó 2006. 06. 17. 20:00
2006.5.24 - 11:21

Tőkét emelne a Novotrade

Rendkívüli közgyűlést hívott össze június 27-re a Novotrade. A találkozón a tulajdonosok 2,4 milliárd forintos tőkeemelésről dönthetnek, a befolyó pénzt a tervezett napkollektor gyár megvalósításához használnák fel. A tőkeemelés zárt körű, abban azok vehetnek részt, akik június 22-én tulajdonosai a társaságnak, illetve azok, akiket a közgyűlés az általuk tett vételi szándéknyilatkozatra figyelemmel feljogosít a részvények átvételére vonatkozó kötelezettségvállalásra.A tőkeemelésre a tervek szerint névértéken, 500 forinton kerül sor.(NAPI Online)
Törölt felhasználó 2006. 06. 17. 19:44
Sziasztok!!

Nekem is volt 4-5 hónapig is Econet részvényem, de nagyon kiábrándultam belőle, hisz a vezetés, menedzsment semmi pozitív hírt nem kommunikál!! Hallgatnak,
ki tudja lehet nem is megy olyan jól a cégnek, mint ahogy gondoljuk! Bár meglátásom szerint az Externet, Megafone miatt jelentős bevétele van a cégnek, inkább az a baj, hogy szinte magasról szarnak a kisrészvényesekre, és rendesen folyik a bennfentes kereskedelem! Egyetértek pár előttem szóló véleményével!! A Nabi, Humet, Novotrade, Globus (kivezetés alatt), továbbá IEB részvényekkel sokkal jobban lehet pénzt fialni, lehet velük spekulálni és mindig van vmi jó hír, ami miatt ugranak rájuk a spekik!
Ennyi a lényeg!!! Nabinál a pénteki bejelentés a jövő heti alaptőke-emelésről!
Ja, és itt van egyik új kedvencem a Novotrade, mostanában fektettem be a pénzem e kis szuper papírba, június 27-én alaptőke-emelésről dönt a közgyűlés!! :-))
Képzeljétek, 2,4 milliárd Ft-os tőkeemelés lesz!! Nem semmi! 4 800 000 db új részvény kibocsátásával! Persze ennek a jelentős részét a tulajdonosok jegyzik majd, de bőven marad még a kisbefektetőknek is az újonnan kibocsátott részvényekből! :-)) Szerintem ebben lehet spekulatív emelkedés, a korábbi évek tapasztalatai alapján limites napokkal!
Hajrá Novotrade!!
Figyeljétek csak e részvényt a következő pá napban, inkább pár hétben és izgalmakban nem lesz hiány! :-))
Minden jót mindenkinek!
Törölt felhasználó 2006. 06. 16. 18:30
Előzmény: #3841  Törölt felhasználó

nekem nincs rossz véleményem róluk.
akit érdekel a cég hívja fel őket, vagy írjon a mailcímükre.
nekem 1 nap alatt visszaírtak
Törölt felhasználó 2006. 06. 16. 18:25
Előzmény: #3815  ddani77
fos egy WC papír ez , mit kell vele fantáziálni ...maj ha 30 forint lesz , venni kel belőle ...

Topik gazda

werkaz
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek