Sziasztok. A következő céget nézzegetem többek közt a google-val együtt. Sun Microsystem ( Nasdaq ) ( Griddel foglalkozik, és most indult neki az elmult hónapban )
A tegnapi forgalma +4,7 % de mind ez közel 100 milliós USD formalommal !!!! )
Szerintem a papírunk az jó. A hullám előbb -utóbb ide is eltalál. A titkolozás még a végén megérthető lesz, mert nem kevés pénzt lehet vele kaszálni. A EBPP rendszert is lehet hogy tul elkotyogták , és megelőzték Őket.
persze ez csak találgatás.
Nem tudom hogy ECO tulajok közül hányan értenek a Gridhez, de aki ezt "vágja" az tudja hogy a net az szintén jó busines, mint a gyógyszer pl.
inkább nézzétek a Forma 1 rally- t és közben a sex előjáték után orgazmáljatok egy irtózatosat !!! az econettel meg az impotensek foglalkozzanak , azok úgyse dugnak soha !!!!
:))
Tuske, le vagy te maradva! En most hivtam az Ukk Alaki Akimat, es megkerdeztem mennyi az eco arfolyam.Atvagta az 1000-et oregem, juroban szamolva. Aki nem hiszi ,varja ki!! Sok penzt!!
egyetértek Veled , szerintem is megindul majd , szóltam is a 4 éves unokámnak , hogyha majd 70 éves lesz , szóljon az Ő unokájának , hogyha majd Ő 70 éves lesz , no lehet , hogy akkor majd érdemes években gondolkodva venni az unokájának ebből a FOS papírból .
Jo lesz ez a papir, nincs ezzel gond.Csak egy kicsit meg kell varni, egy het, ketto, esetleg mindez honapbanszanolva, evekre nem is merek gondolni.Igazan megindulhatna mar azert.
puleo, ha megvan még a gardéniád figyelj, mert az megint megy!
Törölt felhasználó2006. 03. 30. 13:34
szégyenletes ez a papír és remélem a vezetőség hamarosan munkanélküli lesz,mert megérdemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2006. 03. 30. 12:45
szerintem az econet jobban tenné,ha azt a sok pénzt a gyógyszeriparba fektetné,ott is a neurológia készitményekbe.ugyanis vannak páran,kik az eco árfolyamhullámzásba őrűltek bele:)
figgye , szerintetek van olyan őrült , aki most pl. fotex et vesz a jó kis econet helyett ? vagy pl. egis t ? atya ég , ahelyett , hogy mindenki econet et venne , most más papírok is forognak a parketten ,? hát hova jutunk így ??? senki nem lát tisztán ??? econet et kell venni , az az igazi !!! mert az se nem emelkedik egy éve már , viszont néha jól beszakad ...
Econet topik