Nehéz a várakozás. A spekulánsok 85% képtelen elviselni ha nyereséget mutat a számláján egy instrumentum. Röhögve ülnek viszont egy veszteséges cégben. Nem azt mondom, hogy könnyű betartani a dolgokat.
Törölt felhasználó2006. 01. 27. 11:01
Puleo, ha jól emlékszem már kb. 5 éve tőzsdézel, ahhoz képest szüzlányként viselkedsz.
Nem tudom milyen tematika szerint "tözsdézel", Az enyémek pl.: ne ugrálj ki-be a papírból, illetve legyen egy konkrét célárfolyamod.
Habár én még friss emberke vagyok a tözsdén, de én ezt így gondolom.
Könyörgöm, puleo! Legalább ne saccolgass naponta más és más irányt... Kész tény az emelkedés közép távon! Hosszú távon meg jön az öregedés meg a reuma.
Törölt felhasználó2006. 01. 27. 10:30
mindenki nagy csodát vár az ecotól,remélem és mondhatjuk az év befektetése volt.
csak baj,hogy 4-5 ember nam tudja felvinni
Törölt felhasználó2006. 01. 27. 10:26
68,67,66,65,54 az alja?
vagy 69,70,71,86 a teteje?
fogadások a tippmixen
szerintem jelentésig 86 lesz,talán nyilatkozatok,és 100 felé megy,ott már veszélyes
A hullaszag effektus csak puleonál, meg pár erősen károgó emberkénél van, akiknél nem tudni, miért is keltik folyton a hangulatot, ha egyszer úgyse érdekli őket a papír, nem kell komolyan venni:)
Törölt felhasználó2006. 01. 27. 08:08
Werkaz, egyetértek veled.
Csak nem világos nekem ez a ,,hullaszag":) Minnél lejjebb van annál kedvezöbb az új beszállás, ahogy megjegyezted.
Bandesz úgy érted OTP-t akart eladni 67 -en ? :))) Nehéz lenne véletlenül ecot adni el otp helyett, pláne ekkora árfolyamkülönbség esetén. Azt csinálja amit szokott.. hír és érdeklődés hiányában csorog. Nincs itt semmi különleges. Én meg csak örülök neki mert várom a kedvező visszavét lehetőségét.
Econet topik