sorry, de kénytelen voltam nyitni egy ilyet.... ez nem egy állat kert cseszétek meg!Nem egy chat.hu!Ez egy online gazdasági oldalnak a foruma!Ide nem csajozni jár az ember, nem is kiduhongeni magát, nem anyázni!Itt beszélgetünk, segitünk egymásnak, komunikálunk!Érvek és ellenérvek ütköznek de nem az userek!Tanuljatok már meg inteligensen komunikálni!Probálja tok már valahogy asszimilálodni az oldalhoz!Pénz, piac , tőke, stbstbstb!Ennyi! A többit vigyétek máshová, vagy ha erre a szintre nem tudtok felnőni, legalább ebbe a topikba annyázzatok egymásra!A többiben pedig maradjatok huek a topik ciméhez!
THX!
képes lennél rámbuktatni sz.b.a.-t. Te jó ég mondom, hogy nem szoknyában járok!! na virtuális énjeimet elzavarom a fenébe, nekem is pihi kell. sok volt a hét. jó utat
sztem minden "szerep"-nél áll a tükör előtt és ezt mondogatja magának: Te új ember vagy! Nem ismernek! Tökéletes! Izmos! Okos! És szép! Tudsz mindent! Mindenkinél jobban! Fölöttük állsz! Mert te jó nevelést kaptál! Ezt elmondja egymás után 15x, naponta 3x és garantáltan elhiszi magáról...
2napnál tovább egyik egy sem bírta kizökkenés nélkül!:) Bár - és ezt most minden szerénység nélkül mondom - ehhez biztosan nagyban hozzájárult a mindenkit frusztráló, és oknélkül megrugdosó szerény személyem...
...hogy a portfolio a múltkor megkérdezte Berzeviczytől a 2020-as olimpiát, és mondták, hogy itt is téma. . Kíváncsi lennék az arckifejezésére, ha pl a tőzsdei bevezetések kapcsán, megemlítenék neki a (telefon)szexrészvén yeid...>:)
tényleg, hát bamako, én paraszt gagyi vagyok mert szombaton letolom valós énemet az adriára, viszont virtuális énjeim valamelyikével időnként rácsatlakozok a dühöngőre. szigorúan, szenvtelenül, monotonon és szótlanul fogom figyelni az új alteregók megjelenését - és értetlen csodálkozásait, hiszen neki minden vicc új lesz. ezt nehéz lehet kizökkenés nélkül eljátszani.
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 21:14
Kedves nekem is ugyanis nem vagyok klón,sem én sem a nevem,és remélem ezt a kellemetlen élményt hamar feledem mit alakítottál.Ott ugyanis kedvesek az emberek.És hál istennek itthon is ez a tapasztalatom,ez itt elhanyagolható.Nyara lj jól.Érezdd magad jól.
Nekem holnap a valós énem megy nyaralni... ez nyílván abnormális... meg mi is ketten... mert mi csak ketten vagyunk... ők meg négyen (jelenlegi ismereteink szerint), ergo: mindig azok a normálisak akik többen vannak (normális=átlagos), tehát arp, mi vagyunk a hülyék... emlékezz csak bamakóra...:)azt is csak mi ketten tudtuk... és mi lett a vége...>:)
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 21:07
A stílusotokkal,én erre okot nem szolgáltattam.Kívánj atok jó nyaralást,mert hála istennek lesz.
Passz... majd megismeritek vmiről...:) Vagy majd hetente új névvel jön... és addig a többi virtuális-én mindig nyaral... de akkor még van 48 énje... ha csak 1 évre elegendő tartalékot számítok fel, a heti rebornhoz...:)
Törölt felhasználó2005. 07. 21. 21:01
Állítsd le már magad velemmel kapcsolatban.Igen megyek,és ha visszajövök sem a fórumra,nem vagytok túl kedves emberek,vagy itt élítek ki magatokat.Én inkább egy szép ország kedves emberei között.Én mindig normális voltam.Nekem ilyen a stílusom,ha jól emlékszem soha itt a fórumon nem voltam goromba.
mit szólsz a csókasy-hoz ez is nagyon megbírja zavarni a laikus állatkertigazgatókat . te ha elmegy alfredo egy hónapra, hogy mutatjuk be gordonnak. vagy ha elmegy egy hónapra - akkor milyen néven jelentkezik be hétfőn?
Dühöngő
THX!