Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Igen. Ez a 800k-s támasszal történő felfelé nyomakodás számomra is újdonságként hatott. Eddig nem így mentek a felhúzások. Persze láttunk itt már mindenféle csalafintaságot, ezért hír nélkül továbbra sem merek elbizakodott lenni.
én ma reggel gondolkodtam egy parasztshorton, csak az utolsó pillanatban meggondoltam magam, már rajta volt az ujjam a gombon, de volt egy fura érzésem...
Érdekes egy nap volt az biztos...a múltkori limit 30-40 milla forgalommal volt,ma 127 milla volt a forgalom. Nem szeretem ezt a "kirázós"szót használni,de nagyon olyan szaga volt a dolognak :DDD Szép hinta volt ma az tuti, a 3x 100k vétel sem volt kutya egyben,záróban a 67k is beszédes volt,a 800k támasztásról meg nem is beszélve .....
Tökéletesen jól látod,de én mint topikgazda csak a moderációt tudom garantálni. Remélem megjelennek azok a nickek is akik színesebbé teszik a fórumot,és érdemi megnyilvánulásukkal közelebb visznek minket a célunkhoz. Ha már egy kulturált környezetben sikerül a beszélgetéseket lebonyolítani az is előrelépés.....
Plutó! Megköszönném, ha ez a fórum arról szólna, hogy érdemi információkkal rakjuk tele. Alig vagyunk páran, de már úgy van 100 fölötti hozzászólásunk, hogy ebből legalább 80-nak nincs információ tartalma. Az, hogy vki látja, hogy 86-on beraknak 1,07 millió darabszámos vevőt; vagy az, hogy vki megkérdezi, hogy mikor lesz a közgyűlés, annak van értelme. Viszont rengeteg időm megy el azzal, hogy naponta olvasom a fórumokat a legtöbbször fölöslegesen. Ezzel tudnál nekünk, keménymagnak segíteni!!!! Előre is köszi!!!!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.